Luleå HF

115718 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1998893

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så lämnar vi Apan och andra bottenlag och går över till bättre, nämligen HOCKEY, och skådar topplagen!

ÖVRE HALVAN
Mycket intressant och spännande! Just nu har Frölunda ersatt Röglet i topp men därefter är det poängmässigt mycket jämnt bland många lag.

I detta nu är vi väl mest överraskade av att Öret ligger så bra till, men å andra sidan beror det mest på en överraskande vinst borta mot Röglet igår; annars skulle Röglet fortsatt toppat med Frölunda, medan Öret delat 5-6e med Djurgårn.

Tycker nog att vi har sju starka lag på övre halvan och här kommer kampen att fortsätta rejält framöver och det blir spännande att se vilka som håller trycket. Innan säsong hade man ju tippat att Warulfven, Frölunda och Luleå, kanske tillsammans med Djurgårn skulle liga högt och så är det ju nu. Efter senaste matcherna känns det nog som att Frölunda och Luleå för närvarande fungerar allra mest komplett och det ska verkligen bli spännande att se hur de går mot varandra nästa gång de mötes.

Hur bra kommer Röglet att bli? De har definitivt kompetens att vara ett riktigt topplag och det har de visat under hela inledningen. Men det här är en lite ovanlig position för klubben och kan de hålla den här nivån framöver? Mycket möjligt, men vi får se.

Djurgårn har också mycket av vad som krävs men blandar och ger lite, emellanåt svagare insatser. Kan de säkra upp och behålla den höga lägstanivå som kommer att krävas? Vi får se.

HV inledde ju halvskralt men har lite oväntat kommit allt mer. Frågan är om de räcker till? Jag är lite tveksam där.

Öret, vårt bogeyteam. Hur bra är de, egentligen? Tycker nog att de är ett sådant där kaos/chans-lag som det är svårt för alla att möta, men har svårt att se att det ska räcka i långa loppet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
En bra vecka detta!
Luleå 6p på 2 spelade matcher, Löven 9p på 3 spelade matcher!
Ett visst annat lag 0p på 3 spelade matcher!

Man blir glad... :D
Kommentera