Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1999465

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
och i morgon spelar änk-ligen Malmö mot Pölsa sin hängmatch, för att se till att samtliga SHL-lag spelat 14 omgångar.

Men tyvärr möts samtidigt Djurgårn och Röglet - vilket innebär att den hackiga tabellen, där lagen spelat olika antal matcher fortsätter framåt jul. Åtminstone. Kan mycket väl vara längre än så men jag iddes inte kolla vidare, irriterad som jag blir över denna planering som aldrig tycks fungera annat än första och sista omgångarna av serien.

I en serie ska tabellen vara skyddad och kontinuerligt kunna följas. Den som inte begriper det (Läs "marknaden" SeMer) begriper inte sport. Usch!

På torsdag blir det sedan full omgång och faktum är att HV och Apan riskerar tappa kontakten med topp sex; antingen båda två eller ett av lagen. Och poängmässigt se kopplet nedifrån komse, komse, komse komma närmare.

Jag vet vilket lag jag gärna ser närma sig bottensörjan i SHL.

Speciellt när nu Burkölen går så bra i Allsvenskan...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det finns fler lögner än apsanningar. Här nedan är det gårdarnas tidigare vakt Tellan som klipper bort den malmöback som brutalt trycker till Farley mot Alsenfelt som Tellan "klippt bort" för att det ska se ut som att Farley kör in i malmövakten.

Fult, Tellan. Lögnaktigt och ohederligt.

I kommentarerna till sitt eget inlägg påpekar de flesta att det var Malmöbacken som felade, medan Farley gjorde sitt yttersta för att inte träffa malmövakten utan kastade sig på isen förbi honom så det bara blev en lindrig träff. Men Alsenfelt har ju en tidigare problematik och tydligen har Malmö valt att spela med en skör spelare. Så gör man inte. Se på Luleå som haft Abbott borta >1 år och Cehlin >ett halvt år.

Så här skrivs i kommentarerna: Tellan är det Malmöbacken du klippt bort som du tycker ska stängas av.

LÖGNARE!
Kommentera