Luleå HF

115739 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1999467

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det finns fler lögner än apsanningar. Här nedan är det gårdarnas tidigare vakt Tellan som klipper bort den malmöback som brutalt trycker till Farley mot Alsenfelt som Tellan "klippt bort" för att det ska se ut som att Farley kör in i malmövakten.

Fult, Tellan. Lögnaktigt och ohederligt.

I kommentarerna till sitt eget inlägg påpekar de flesta att det var Malmöbacken som felade, medan Farley gjorde sitt yttersta för att inte träffa malmövakten utan kastade sig på isen förbi honom så det bara blev en lindrig träff. Men Alsenfelt har ju en tidigare problematik och tydligen har Malmö valt att spela med en skör spelare. Så gör man inte. Se på Luleå som haft Abbott borta >1 år och Cehlin >ett halvt år.

Så här skrivs i kommentarerna: Tellan är det Malmöbacken du klippt bort som du tycker ska stängas av.

LÖGNARE!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det är ev inte pga att han är MV som tellan vinklar till Farley's nackdel. Det är pga han är djyyyrgårdare han vinklar till Luleås nackdel??

Gällande Sjöberg så har det funnits, och finns flera sjukt kassa domare. Varför anser du han vara den sämsta av många kassa? Jag säger inte emot, bara undrar vad du så att säga grundar det på.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
29 oktober 2019. En lyckodag, för svensk hockey.

Patrik höjdgopparen Sjöberg har nämligen kommit ut ur zebragarderoben och meddelat att han lägger av som "domare" efter denna säsong. Det enda man kan beklaga är att inte beskedet kom för många år sedan, Men bättre sent än aldrig.

En av de sämsta, för att inte klart ut fastslå: den allra sämste som någonsin saboterat elitserien och SHL men nu kan vi räkna ned till den dag vi änk-ligen slipper eländet. Vi får bara hoppas att Luleå slipper honom så ofta som möjligt denna säsong och sedan är lidandet över.
Kommentera