Luleå HF

115735 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1999482

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det är ev inte pga att han är MV som tellan vinklar till Farley's nackdel. Det är pga han är djyyyrgårdare han vinklar till Luleås nackdel??

Gällande Sjöberg så har det funnits, och finns flera sjukt kassa domare. Varför anser du han vara den sämsta av många kassa? Jag säger inte emot, bara undrar vad du så att säga grundar det på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Jo, det med.

Jag tycker att höjdopparen är sämst någonsin.

Andra zebror kan vara oerfarna, inkompetenta, pyskologiskt svaga och påverkbara.

Även om jag klagar på dem tror jag faktiskt att de försöker göra så gott de kan. Klagomålet ska förstås igen-kligen riktas till de på förbundet som inte lyckas ta fram bättre material till zebror,

Men höjdhopparen är lat, främlingsfientlig och bestämmer sig i förväg vilka lag (oftast mindre viktiga klubbar, i hans ögon) han ska ta utvisningar på.

Och från Luleåsynvinkel har vi all anledning att mer än andra ogilla den late tjockisen.

Han brukade t ex ha några importer hos oss som han i förväg beslutat skulle ut och visade ut dem för ingenting alla. Typ Obsut och Melart.

Jag har sett honom ta typ 15 Luleåutvisningar mot knappast någon på motståndarna, speciellt när han tyckt synd om motståndarna som mer resurssvaga. Har t ex se det ske nere i Mora vid minst två tillfällen.

Och vidrigaste exemplet förstås - i Scandal-i-analium där han hemmadömer så j-a uselt att man tror han vara köpt - när han tog två santidiga fruktansvärt felaktiga utvsningar på Obsut och därefter tvigade Obsut att sitta utvisad och - trots att alla andra domare försökte stoppa honom men det sket han i . Frölunda fick sätta mål på mål på mål och avgjorde matchen och kvartsfinalen.

Vidare var höjdhopparen en av de domare som fegt blundade när Hardy, apgalningen, skickade ölvestad och mackan nilsson på fri jakt på luleåsjunisars hjärbor en annan kvartsfinal.

Nej fy fn jag avskyr denne vidriga höjdhoppare; lika illa fr svensk hockey som Fläskberget,
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så hälsar vi Daniel Widing välkommen till Luleå. Den såg jag inte komma, men Skuggan och Bulan motiverar ett korttidskontrakt till 17 dev i första hand med att vi gå tillbaka Emil först i december och Hållander först i januari.

Daniel är 37 år och rimligen och har varit en duktig poängleverantör även om han nu är i slutet av karriätrn och fick inte förlängt av abbottarna i Röglet.

I intervju något tidigare har hans agent - Luleås tidigare spelare finnen - sagt att Widing har inte tränat alls sedan u våras medan widing själv menar att han är tränad. Hm, vi får se.

Jag har aldrig haft något emot widingen, även om han hade det mindre goda omdömet att spela för Apan en säsong, men han har jy spelat för bl a Röglet och Pölsan vilket jag ser som ett gott betyg.

Dessutom blev hans ord bevingade, när han med Pölsar yagit gludet, och tillfrågades vad som gjorde honom est lycklig: Att se CryBert gråta!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daniel Widing klar för oss. Vet inte vad jag tycker om det. Hans historik är ju inte Luleåälskande och dessutom en fd apa. En legoknekt m.a.o.
Nå, han är ju rutinerad, han kan SHL och är dessutom en liten ”gris” som kanske också kan brinna för oss, vem vet, men visst kommer det att kännas konstigt att se honom i den finaste av tröjor.
Kommentera