Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1999672

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och vilket underbart mål av Nils Höglander som först lurar en stor Djurgårdsback bakom eget mål upp på läktaren att köpa korv och direkt sätter Höglander ett Zorromål och gårdarens vakt hajjar inget alls.

Ett av de läckaste SHK-mål man sett, hockey på Limpan Omark-nivå!


Bara att applådera, även för gårdare på Hovet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Skåne slår till borta!
• Rögle vinner mot Djurgårn på Hovet.
• Malmoe vinner mot Pölsan i Monitor ERP.

Och nu har vi en intressant tabell.

Om vi ser till toppen, har ju Röglet och Djurgårn spelat en match mer än övriga. Och med hänsyn till det ligger nog DIF på typ 23-24 poäng. Och därmed kan vi skönja att vi har ett topp fem, Frölunda, Röglet, Öret, Warulfven och Luleå.

Och sedan en nedre grupp Djurgårn, HV och Apan som numera börjar ha lika långt till topp fem som nedåt till bottensextetten. Blir lite intressant framöver att se hur det går för dessa tre lag. HV kanske är på väg uppåt? Apan kanske är på väg nedåt?

Längre ned har ju rookie-lagen Trottoarkanten och Oskars rejält anslutit, efter att under seriens inledning hålla till på övre halvan. Men hur blir det för de fyra andra lagen som låg där nere? Kommer Malmö och Pölsan att slita sig loss och söka sig uppåt? Blir Pungen och Läjkers kvar därnere?

Missa inte den spännande fortsättningen.

På torsdag tar Luleå emot Röglet i Delfinen och tidigare har jag tänkt att nu är det dags att vi visar var det blå skåpet ska stå. Nere i Ängelholm tog vi bara en pinne, men nu ska vi ha alla tre!

Men...efter denna insats av Röglet ikväll vete fan. Visst, är det något Luleå är riktigt bra på är det att inte tillåta motståndarna att spela sin hockey så vi får se. Men satan vilken härlig hockey av Röglet på Hovet, underbar!
Kommentera