Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1999926

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Mycket sant! Kommentarerna var mer av stilen "hi hi, men oj, he he" kändes det som. Från båset kniper han tag i klubben och följer upp det genom en rejäl käftsmäll". Zebrorna tordes inte göra åt hemmaspelaren alls och när Cam Abbott blev förbannad på zebrornas hemmamjäkighet visar de ut ABBOTTEN!

Zebrorna visar ut BÅDE Högström och Everberg på 2 min och man kunde trott det varit höjdhopparen för något så idiotiskt fanns bara inte. Everberg skulle INTE åkt, medan HÖGSTRÖM skulle haft match och rapport hur klart som helst.

Likaledes hade vi en gårdare som skallade en röglare i ansiktet och även det sket zebrorna i.

Det som nu blir intressant är huruvida det s k situationsrummet gör sin plikt och rapporterar båda händelserna till disciplinnämnden för bedömning.

Eller om SeMer-myglarna skrämmer lärlingen (som sitter gömd bakom en vägg i SeMer-studion) att INTE rapportera...eftersom det handlade om gårdare?

Kommer du ihåg när de skrämde lärlingen att INTE rapportera highsticking när han utdelade ett brutalt pungslag på Tedenby? Då motiverade de det med att det "inte var tillräckligt hårt" trots att alla tydligt såg att det var jävligt hårt. Och trots att disciplinnämnden prejudicerande uttalat att pungslag ALLTID ska leda till avstängning. Men de fick inte chans att straffa jocken, eftersom det inte kom någon rapport.

Till saken hör att Jocken hade avslutat förra säsongen avstängd, och vi hade precis börjat nästa säsong - och jocken hade precis kommit tillbaka efter att ha varit avstängd - IGEN. Hade pungslaget rapporterats skulle det ha blivit ett j-a straff för återfallsförbrytaren highsticking.

Men aprunkarna och DIF-runkarna i SeMer stoppade det hela, genom att tala om för lärling vad de önskade av honom.

Jag håller med dig. Det är äckligt och ohederligt. Och hade det varit Warulfvar eller Luleåspelarna hade det blivit uppror i SeMer-studion och sjuhundra repriser för att elda på media att elda på disciplinnämnden.

Vi har sett det förut och vi vet.

VIDRIGT! KORRUPT!
Kommentera