Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2000455

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apropos inget. Jag kommer att nedgradera min prognos för Djurgårn i åe. Nu är ju Josefsson borta men de har Berglund etc.

Fast när basen, grunden för spelet består av underlaget Högström och Jesper - kapten och assisterande kapten, där den ene stängs av för skallning, den andre för båsslaget, ja då leds truppen av folk som inte duger till.

Jag tror inte att Djurgårn - med folk som visar sig så klent utrustade mellan öronen - kan få ett stabilt fungerande lag i år. Tveksamt om de kan kravla sig in bland topp sex efter serien.

Där hör i stället Röglet hemma. Ett imponerande lag som man inte kan annat än gilla.

Lite besvärligt att Luleå möter Röglet om en halvtimme. När vi möter en motståndare man önskar allt gott. Nästan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag ser att Apan plockar in Kiiskinen i laget idag. Typiskt Apan, ett j-a plastlag, som myglade sig upp i Elitserien med ett lag bestående till 95% av köpespelare, som aldrig utbildad en egen vakt och lyft in denne i Elitserien/SHL, som köper, köper och köper färdigt när de inte genom rena barnarov snor småpojkstalanger av andra lag. Och sedan ljuger de aptungorna svarta och påstår att de domineras av egna produkter från blygden. Usch!

Jag ser att Luleå plockar in Widing i laget idag. Typiskt klokt och strategiskt av en kompetent ledning att komplettera laget för att få in energi och balans när vi nu drabbats av att sakna forwards som Emil Larsson till december och Filip Hållander till januari. Man måste hylla Luleås ledning som agerar så hedervärt och förnuftigt.
Kommentera