Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2000460

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag ser att Apan plockar in Kiiskinen i laget idag. Typiskt Apan, ett j-a plastlag, som myglade sig upp i Elitserien med ett lag bestående till 95% av köpespelare, som aldrig utbildad en egen vakt och lyft in denne i Elitserien/SHL, som köper, köper och köper färdigt när de inte genom rena barnarov snor småpojkstalanger av andra lag. Och sedan ljuger de aptungorna svarta och påstår att de domineras av egna produkter från blygden. Usch!

Jag ser att Luleå plockar in Widing i laget idag. Typiskt klokt och strategiskt av en kompetent ledning att komplettera laget för att få in energi och balans när vi nu drabbats av att sakna forwards som Emil Larsson till december och Filip Hållander till januari. Man måste hylla Luleås ledning som agerar så hedervärt och förnuftigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och skit också, Norrbotten vinner skotten mot Östergötland i TV-pucken med 18-6 och 16-5 men sedan Östergötland satt 0-3 i elfte minuten når Luleå inte ikapp utan förlorar med 2-3 och är därmed utslagna ftån spelet om plats 1-4 i år.

Shit pommes frites. Nu är det match mot Röglet i Delfinen!

Widing går in med Connolly och Farley. Intervju före match och det låter som att Widing erkänner att han är rejält otränad.

Röglet ställer Christoffer Rifalk, från Kalix och Luleå Hockey och som gick hockeygymmet i Luleå med spaden. Mot sig har han Lassi med samma bakgrund, fast född i Luleå.

NU KÖR VI!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Kloka ord om skithålslaget.
Får jag önska så önskar jag att djyyyyrgåården vinner ikväll. Även om jag ogillar djyyyrgården ogillar jag skithålslaget ännu mer.

Angående difiplinnämnden, situationsrum och domare etc: har man fel personer på dylika poster blir det skit. Det skrämmande är att personer som bevisat sin inkompetens gång på gång och sin olämplighet för en viss post ändå får sitta kvar år efter år. Kanske beroende på att personerna som kan påverka detta också är fel personer på sina poster.
Kommentera