Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2000696

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och Röglet får ytterligare en billig utvisning dvs en så kallad tycka synd om-utvisning, men Luleå står emot och när Röglet har 23 sek kvar av PP försöker de med 6 utespelare. Och en målvakt. Varpå de får sin första utvisning för idag.

Och Luleå får sina första 1.37 PP, gärna kortare. Spelas hela tiden ut är det därefter 1.40 kvar av tredje perioden.

Röglet tog ut Rifalk och spelade 5 mot 5 i slutet av Luleås PP. Fortsätter sedan 6 mot 5 och tom kasse. Men då sätter Erik Gustafsson sitt andra mål för dagen till 4-1, denna gång i tom kasse med 1.30 kvar:-)

Jag ställer mig upp på bordet och utbrister modigt:
"Captain, my Captain!"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
och Apan rapporterar att närmare 1500 tomma stolar följde matchen. Vi som såg läktarbilderna förstår ju att de var fler än så, men ApPea ljuger loss för att hålla upp apfasaden.

Men det räcker inte. Läjkers drog nästan tusentalet fler i sin match, och därmed passerar de Apan i åskådarligan igen. Apan gick bara förbi Läjkers tidigare, eftersom det var lapp på luckan med hjälp av Luleåsupportrar, när Luleå Hockey kom ned och krossade Apan.

Nu ligger Apan sist i SHLs publikliga! Vi räknar mnaturligtvis inte med Oskars, rookien som har en pyttelada för bara 3,5 tusen, vilken de dock fyller med folk match efter match.

Ingen vill se Apan och vi måste ge ApPea rätt när han ut i offentligheten förklarar att "intresset för hockey är på rekordnivå i schtan!"

RekordLÅG nivå.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Grattis till segern 🙂
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Skön seger. Bra debut av Widing. Riktigt bra tom med tanke på förutsättningarna.
Kommentera