Luleå HF

115711 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2000841

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hehe ja han har gått i "rätt skola" då... blygdens centra för svinigt fulspel. Fega överfall har varit en röd tråd länge nu och måste utan tvekan vara del av deras värdegrunnnnd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Match i morgon, borta mot Läjkers. Ett lag som gått överraskande dåligt en längre tid, medan det varit tvärtom för Luleå. Men någon gång måste det väl vända och i morgon, när det mesta talar emot en vändning, vänder det förstås.

Tabellen efter minst 15 matcher för alla lag ger förstås väldigt tydliga signaler om hur det kommer att bli i år.

En toppkvartett har bildats och att Luleå och Frölunda skulle ingå var förstås tippat. At Röglet skulle vara med var inte heller otippat, men att Öret skulle hålla denna nivå är en överraskning. D v sÖret tillhörde - tillsammans med Pölsan och Malmö - de lag som var mer svårtippade; fågel eller fisk. Och Öret har blivit fågeln, men kommer det att hålla?

Strax nedan fem ytterligare lag som också lyckats huggligt. Warulfven ska nog klättra högre och hur blir det med plast-Apan, nu när de plockat in ytterligare två köpespelare från blygden?

Djurgårn har ju småkollapsat lite inför öppen ridå, just nu tre avstängda, och det vete fan om de kan få ihop ett fungerande lag på högsta nivå denna säsong? HV stampar än hit än dit, Malmö småjabbar lite grann, ibland välfungerande, andra gånger slappa.

Och sedan ett hopp ned tillstreckträsket där Oskars och Trottoarkantens IF som förväntat tagit plats. Tillsammans med Pungen (väntat), Pölsan (ej oväntat) och Läjkers (mycket oväntat). Kommer någon eller några av de tre senare att kunna skärpa sig? Jag börjar luta mot att svara nej på den frågan. Har de tränare/spelare som kan ha tålamod att arbeta sig fram till ett fungerande lag under säsongen? Är inte alls säker på det. Man skulle ju trott på Hallam men allvarligt talat - den här situationen har han aldrig befunnit sig i och kan han hantera den? Kanske, kanske inte. Vi får se.

Men i morgon reser de väl sig som en fågel Fenix och spöar Luleå. Förstås.
Kommentera