Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2001304

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Intressant att höra Johan Tornberg uttala sig om CryBert:

”Spelare är rädda för Bert”
C Mores Johan Tornberg och Niklas Wikegård menade att Linköping nu kan vara på väg att vända sin tunga säsongsinledning – och lanserade en teori till varför.
– Jag tror att spelarna börjar lära sig Bert. Jag tror att det finns spelare som är rädda för Bert fortfarande. Bert vill väl, men han kan uttrycka sig på ett sätt som du kan bli rädd för, säger Tornberg.
– Han är orädd för konflikter. Han gör det med ett varmt gott hjärta, menar Wikegård.
Tornberg menade att han haft en liknande relation med Wikegård när han tränades av sistnämnde i Malmö Redhawks.
– Vad vill du mig egentligen? Man uttrycker sig som ledare på ett sätt som man tror är värme, men som vad är spelarens del i det hela?
Wikegård slår fast om Linköping och Bert Robertsson:
– Den här segern bygger ”sekt”, vi mot dem lite grann.

Vi förstår. CryBert - liksom tappa tvålen-kompisen swikegård - skäller ut spelare till höger och vänster och fradgar sprutar. På så sätt tror de att de skrämmer spelarna att bli bättre spelare. Jojo, det gick ju bra för swikegård som aldrig vunnit något, och det är ju likaledes tydligt sista åren i Apan när CryBert fick mer att säga till om och detsamma ser vi nu hos Pungen - hur bra det går för dem med skräm-Bert som högste ansvarig.

En del passar för andra, andra opassar. Vi kan konstatera att swikegård inte opassar CryBert, efter swikegårds kommentar senaste pojkarna lekt "tappa tvålen" i duschen: Det är hääääääärligt med män som visar känslor!". Ska vi tippa att det var swikegård som tappade och CryBert som visade?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
De lindar in det:
Bert vill väl...Han är orädd för konflikter. Han gör det med ett varmt gott hjärta...Man uttrycker sig som ledare på ett sätt som man tror är värme.

För att minska kraften när de talar sanning:
Jag tror att det finns spelare som är rädda för Bert...han kan uttrycka sig på ett sätt som du kan bli rädd för...Han är orädd för konflikter


"Orädd för konflikter" är en intressant omskrivning för "Han bråkar hela tiden." Skäller ut spelarna och skrämmer dem.

Då vet vi vad CryBert pysslar med och det har vi förstås vetat hela tiden.

Swikegård menar att Han bygger ”sekt”.

När får spelarna nog? Ju längre Pungrn sladdar där nere, desto mer ökar möjligheten att han sparkas. ''''''jag tror att Pungens tålamod håller på att ta slut.
Kommentera