Luleå HF

92614 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #2001443

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Malmö går på och på och på i Örebro och nu slår man till igen - samtidigt som Norrköping också slår till!

• Norrköping-Djurgårn 2-0
• Öret-Malmö 0-2
• Hammarby-Häcken 0-0

1. Malmö +37 65p
2. Djurgårn +32 65p
3. Hammarby +34 63p
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
På Tele2 är det faktiskt Häcken som varit närmare 0-1 än Hammarby 1-0 men plötsligt exploderar Bajen!

• Norrköping-Djurgårn 2-0
• Öret-Malmö 0-2
• Hammarby-Häcken 1-0

1. Malmö +37 65p
3. Hammarby +35 65p
2. Djurgårn +32 65p

Nu är hotet mot Malmös glud att antingen Djurgårn eller Hammarby måste göra 2 mål till. Mer troligt att Hammarby lyckas än Djurgårn. Nu har det dessutom lossnat för Bajen, som börjar ösa på framåt och trycker på mot BK ARslets mål gång på gång. Nu kan det hända grejer!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och matchbilderna.

Malmö kör på så ini helvitte och Örebro kan inte stå emot någonstans. Känns som att det ska rinna iväg till riktigt stor kross med massor av Malmömål, speciellt som Öret inte haft något att spela för och ännu mindre nu.

Och så har vi Djurgårn som är oj, så nervösa och redan ligger under med 2-0 utan att de lyckas vakna och komma fram. I detta nu måste Djurgårn alltså komma igen och sätta två mål för att ta Gludet. Mot ett Norrköping som inte släppt in ett enda mål på hemmaplan sedan 7 juli...

Nej, nu talar allt för att Malmö tar Gludet och att Djurgårn riskerar ramla till tredje plats. Hotet mot Malmö i detta nu är mer Hammarby än Djurgårn, men Hammarby måste i detta nu gå från 0-0 till 3-0 för att passera Malmö och ta plats ett. Och ännu mer krävs, om Malmö gör fler mål på Öret, och det lutar det mot att de kommer att göra eftersom de fullkomligt dominerar sin match.

Samtidigt vet vi att inget lag kan komma igång och ösa in mål som just Hammarby. Men Häcken är inget enkelt mostånd. Visst, Hammarby dominerar men utan att ha kommit fram till tillräckligt bra chanser hittills - men Häcken är hela tiden farliga och har haft flera kontringar där de hotar komma igenom och måla.

Just nu känns det faktiskt som att det är mycket möjligt att sparkbollens allsvenska avgjordes redan på 10 minuter av första halvlekarna, med Malmö som den store vinnaren och Djurgårn som den stora förloraren.
Kommentera