Luleå HF

92592 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #2002731

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan meddelar nu att lille Gustaf, köpemålvakten, åter är fit for fight. Bild på den lille nedan, iklädd Apans nya dräkt som de övertagit från San Quentin sedan det beryktade fängelset avvecklades.

Nu ska denne köpevakt åter in och då får han konkurrera med en annan köpemålvakt, vars huvudsakliga sysselsättning förstås är att vara mannekäng med smink och glam.

Vidare har Apan köpt på sig ytterligare en köpemålvakt, han Oskar från norska tippeligan, Norskar kallad och vida beryktade för att ligga inne med den största femte lucka man skådat där han silat in mål efter mål efter mål.

Vad ska nu bli av Norskar? Och hur många vakter ska Apan köpa in, utan att köpa en rejäl vakt? Därom tvista de lärde men enligt rykten har man nu i lönndom kommit överens om att ta in köpemålvakten Ortio till nästa säsong, då Apan eventuellt fortfarande tillhör SHL.

När det gäller lille Gustaf-härvan har vi fortfarande inte fått klara besked. Det var i derbyt mot Luleå, när lille Gustaf eventuellt träffats på masken och i så fall av en synnerligen lös puck, då han plötsligt började vifta som besatt på domarens uppmärksamhet, vilket han har all rätt att göra om han vid skott mot huvud drabbats av hjärnskakning, masken släppt eller liknande. När väl signalen kom åkte han raka vägen till omklädningsrummet och i efterhand
rapporterades att lille Gustaf drabbats av en underkroppsskada.

Vilket föranleder frågan: vilken regel anvisar möjligheten för målvakten att plötsligt begära att spelet stoppas? Förutom då vid maskbesvär/hjärnskakning efter puck mot hjälm?

Lille gustaf fuskade alltså för att få spelet stoppat så att han kunde hoppa av, och det gjorde han i ett läge där Luleå i PP hade ett jättetryck mot apmålet.

Min gissning är att lille Gustaf sket på sig.
Uppladdat:

346x300-skarmavbild-2019-11-06-kl-171037.png

+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Va har jag nu missat för nåt? har Lindvall fuskat?
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Mycket intressanta inlägg du konstant kommer med

Här nere i Värmland har vi precis gjort en Apa och värvat en 15årig norsk inför kommande säsong, oklart vad jag anser i frågan
+1
Kommentera