Luleå HF

91807 inlägg · 863 ämnen

Inlägg #2002783

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
"Hockeysverige.se söker redaktör – ansök i dag" och det handlar om någon som ska ta "kvällar och helger" och pyssla med "re-write" av sådant de googlat från andra förstås.

Jahaja. Kväller och helger. Det är då som det riktigt viktiga i hockey sker, men då ids inte Hockeysverige nuvarande "skribenter" jobba förstås.

Nu råkar det vara så att Hockeysverige hade landets bästa hockeyjournalist, men han har inte skrivit där sedan i juli. Sedan bossen aprunkare Bodin förklarade att han måste "moderniseras".

Jag kollade tre senaste artiklarna av enkelP.

Senast utredde han på djupet Dahlins val att komma hem till Timrå för att må bra och fortsätta utvecklas. Bra, tyckte enkelP och det gjorde han rätt i.

Innan dess diskuterade han att lägre rankade landslag ibland slår högre rankade.

Och dessförinnan skrev enkelP om förekomsten av filmningar med en kunnig analys av fenomenet.

Samtliga bra och läsvärda artiklar som man lärde sig av. Förstås.

Men Hockeysverige håller på att balla ur fullständigt. Jag kollar fortfarande upp vad de skriver om men siten domineras numera av skit och man får i stort sett aldrig några nyheter eller intressant information därifrån. Och vill man läsa kunniga analyser och tänkande tänkare...glöm det.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Torsdagkväll. Och ingen SHL-hockey. Och likadant var det i tisdags.

TVn visar Koskenkorvakupp och det är olidligt, meningslöst och trist. Lägg ned skiten!

Jag ser mycket gärna OS - om NHL-spelarna deltar - samt kanadakuppvarianter. Kan väl acceptera VM också även om jag personligen inte är så intresserad men andra kanske är det.

Däremot är de här kupperna av vodkatyp helt onödiga och ointressanta. Verkar som att många förståsigpåare hävdar att det är nödvändigt för att testa och spela ihop ett lag, men sedan gnomen mårts sparkades ställer ju NHL-svenskar upp i VM och därmed blir bara enstaka SHL-spelare tänkbara; KHL några fler kanske. Jag tycker gott att förbundskaptenen får ta ut ett lag och ge dem en vecka på att spela ihop sig.

Se till att vi har ett kontinuerligt pågående SHL med undantag för insprängda omgångar av CHL. Det räcker gott:-)
+2
Kommentera