Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2004472

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Från Apa och "supertalanger" till Riktig Hockey!

Nedanstående skickade Djurgårn ut i söndags. Redan då 6 300 biljetter sålda och det går mot utsålt alltså. Dessutom ska gårdarna fira sparkbollshjältarna, som lyckades hålla undan för Malmö och Hammarby och tog Lennart Johanssons pokal efter att mycket starkt ha vänt 2-0 till 2-2 borta mot hemmastarka Norping.

Känns fint att de skriver "Gör som mästarna - kom till Hovet" vilket förstås kan uppfattas som sparkbolls-mästarna, men än bättre stämmer det som profetia om denna säsong, och att DIF klokt räknar med att de tar emot hockeyns kommande mästarlag.

Låter bra. Det kan få DIF-publiken att slå sig för bröstet med sparkbollen och ägna mindre energi åt hockeyn!

Apan har däremot inte berättat om hur många tomma stolar de redan sålt biljetter till när det gäller kvällens match mot Läjkers*. Tänk, att dessa två lag spelade SM-final bara för några år sedan. Om man nu kan tala om "spela" och "final" när Läjkers krossade Apan med 20-1 i mål varpå Apan satte rekord för mest förnedrade finalmotståndare i Elitserien/SJL-historien. Men nu är det andra förutsättningar. Läjkers som kämpar för att undvika kval och streckelände mot Apan som är på väg att ansluta till den nedre gruppen, efter att ha börjat torska rejält. Vete fan om inte Hallam har fått ordning på läjkrarna under uppehållet och att de nu spöar Apan. Jag tror faktiskt det och jag tror alltså att Läjkers piskar Apan ikväll. Men jag tvivlar på att Apan kan samla in ens 4000 åskådare. Trots att de kommer att mygla och räkna in tomma stolar som vanligt.

*Vi såg ju alla att det var väsentligt tomt på läktarna när Apan senast i CHL mötte Djurgårn, förutom ett 40-tal under 18 år som gick in gratis.

Synd att ingen var på plats när den ilskne kvänen satte ett så underbart mål till 3-3. Vi hoppas att han upprepar det ikväll!

Men grundfrågan är förstås hur ApPea kan ljuga så förbannat och påstå att de hade "1904" åskådare på plats?

Jag tror att det ligger till på det här viset. De hade 44 gratisinsläppta <18-åringar på läktarna.

Vidare bjöd Apan alla säsongsbiljettinnehavare på matchen gratis. Ingen av dessa dök upp, förstås, men Apan hävdar att dessa tomma stolar ska uppfattas som "åskådare".

Och vidare har dopingkommunen dopingsponsrat genom att betala för ett stort antal platser - dessa stod visserligen tomma, eftersom ingen är intresserad, men när Apan räknar åskådare räknas även dessa tomma stolar som "åskådare".

Det är bara ljug, förstås, och extremt j-a uppförande att påstå att de hade 40% beläggning på läktarna, när vi alla med egna ögon ser att det är i stort sett tomt, tomma stolar oräknade. Men det är ju så Apan uppför sig - sprider lögner som Apsanningar. Eftersom sekten, med sitt platslag där alla inköpta legoknektar påstårs vara från blygden, har värdegrunnnnnnnnnnnd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Att Engsund får matchstraff för det där är ett skämt, att han är så feg att han vänder ryggen till när engsund redan påbörjat tacklingen är riktigt fegt och kantigt.
Kommentera