Luleå HF

115654 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2005982

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Att flytta spelschemat för CHL tror jag är svårt.
Innan säsong är inte ens intressant.
Det finns redan en Kalle Anka turnering efter seriespelen i de olika länderna och den kallas VM. :) Så det blir nog svårt... Dessutom så behövs återhämtningen efter säsong för att vila och rehabilitera sig.
Under säsong som den ligger nu är nog det bästa alternativet. Ett alternativ är att skippa alla dessa onödiga landslagsturneringarna och kör CHL där istället

Det skulle på sitt sätt vara kul om Skaik lyckades vinna CHL. Bara för att se och höra omsvängningen från Kalle Anka till just CHL. Om jag känner journalister och många fans rätt så skulle en förklaring lyda ungefär så här:

"Ja det där CHL har varit en Kalle Anka-turnering i många år men det har till slut börjat likna en riktigt turnering. Och när Skellefteå AIK verkligen beslöt sig för att satsa på turneringen så vann vi direkt"

Eller vad tror du Blister ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha, kommer hem precis i tid, men efter SVTPlays usla information tar det tid att hitta matchen. Och då har Bern redan gjort 0-1 och detta i numerärt underläge! SHIT!

Då står det sammanlagt 3-1 bara till Luleå och det här blir svårt...

Värre är läget för Warulfven dock, som ett tag hade 5-0 på Frölunda under första halvan av matchen - de tre perioderna i Karlstad. Men det slutade då 6-3 och i returen ikväll i Göteborg - gick Frölunda snabbt iväg till 2-0, dvs bara 6-5 sammanlagt för Warulfven. Men nu gör Warulfven 7-5 i alla fall.

Jag tycker faktiskt att de mycket väl kan mål-ange sammanlagda resultatet. Det är ju ändå vad som gäller!
Kommentera