Luleå HF

115790 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2005989

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha, kommer hem precis i tid, men efter SVTPlays usla information tar det tid att hitta matchen. Och då har Bern redan gjort 0-1 och detta i numerärt underläge! SHIT!

Då står det sammanlagt 3-1 bara till Luleå och det här blir svårt...

Värre är läget för Warulfven dock, som ett tag hade 5-0 på Frölunda under första halvan av matchen - de tre perioderna i Karlstad. Men det slutade då 6-3 och i returen ikväll i Göteborg - gick Frölunda snabbt iväg till 2-0, dvs bara 6-5 sammanlagt för Warulfven. Men nu gör Warulfven 7-5 i alla fall.

Jag tycker faktiskt att de mycket väl kan mål-ange sammanlagda resultatet. Det är ju ändå vad som gäller!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja! Robin Kovacs firar dagens mediauppståndelse genom att panga in 4-1!

Skönt!

En obehaglig match annars av tuta-och-kör-karaktär, där Bern sticker direkt när de får puck ich har kommit fram i många anfall. Luleå också för den delen, men byra chanser så här känns inte bra, det blir lita slumpartat. Vill hellre se ett försvarsstarkt Luleå stänga ned Bern.

Men jag har bara skrivit det och inte skickat inlägget så höjer Luleå tempot rejält och trycker på som fan mot Bern som inte kan slå ifrån sig och till slut sätter Luleå 2-1 dvs 5-1 totalt just nu.

Fan, strax därefter sätter Bern 2-2 dvs 5-2.

När det gäller kungamord och liknande i Sveriges historia finns uttrycket "Minns Håtunaleken?" vilket Magnus Ladulås arvinge Birger utropade, när han 1317 slängde brorsorna Erik och Valle i fängelsetornet i Nyköpinghus där han lät dem svälta ihjäl. Håtunaleken syftade till när de båda brorsorna snott större delen av Sverige av Birger 11 år tidigare.

Idag ska vi inte glömma "Minns ni Red Bull Salzburg?"

Hoppas jag får fel!
Kommentera