Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2007397

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Signature: Kollade precis Luleås fem mål i repris och det är hur tydligt som helst att varje mål beror på att försvarsspelet är fullständigt under isen hos Trottoarkanten vid de tillfällena: alla spelare gör inte sin plikt och jag vet inte om swinging Melin förklarat för dem vad de ska göra: de lämnar en omarkerad Luleåspelare och då får den spelaren pucken och pangar in den.

Signature: Och nu 0-3. Efter den första periodens hockey - och inte få något alls med sig utan i stället hamna under med 0-1 - och sedan få en sådan tuff andra period varpå det rinner iväg. Det är svårt att hantera.

Bulanhockeyn ÄR sådan, motståndarna får inget alls gratis, men kan de trots detta lyckas ta fram chanser - så har vi Berguven eller Lassi i kassen och då är det inte lätt att få betalt trots att man kan vara värd det.

Jag är förstås nöjd med den hockey Luleå har nu och man kan fråga sig vilka som ska kunna slå oss. Men jag vet ju svaret. Att ett lag som
a) har spelare som ger 100%
b) går över gränsen och fulspelar samt att zebrorna inte stoppar det
då kan vi förlora.

Och jag vet ju också att det är vad vi kommer att möte, när vi möter Frölunda i slutspel i SHL och/eller CHL och då blir det svårt för oss.

Mitt hopp är att Luleås spelare kommer att vara tillräckligt arga för att stå upp när vi möter Frölunda i dessa lägen. 19 december möter vi Frölunda borta och den matchen längtar jag efter att se!