Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2008442

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: ja 70k ska nog svida lite grann!
När de kommer till fortkörningar så har jag några i bagaget och inte bryr jag men nämnvärt om nån kör fort på 90-110 väg då jag själv gjort så många gånger.

Men, jag har själv en bakgrund i anläggningsbranschen och har noll tolerans av folk som blåser på vid ett vägbygge, värst har nog yrkestrafiken varit men det finns en hel del bilister som av outgrundliga anledningar inte haft vett att framföra bil på ett säkert sätt, kommer ihåg en situation där en beläggningskille kasta en handske i framrutan på en fortkörare som blev så rädd så han vinglade in bilen i ett skyddsräck, kan säga att det blev ett jävla liv och hot om polisanmälan från bilisten som vart helt skogstokig med sin skadade bil men han backade snabbt bandet då han insåg att om han inte skulle hålla käften så hade han nog oxå åkt på stryk! de här hände för typ 17 årsen! men de glömmer jag aldrig! :)

Sen blev GTA i lule en stor snackis på diverse arbetsplatser! och den "korta" sträckan är vad jag förstått mellan den Kooperativa arenan och Robins lägenhet med jakt av både bil och till fots där polisen ropade åt Robin att stanna men han visste förstås att han gjort bort sig fullständigt och försökte fly!!

Men vi får väl se om BDA orkestern lyckas trassla ut han ur nätet!

Och från detta till Hockey. Ja kan inte annat än hålla med dej, vi har vunnit över "lättare" lag och de är nu vi får bekänna färg, är själv väldigt tveksam till att vi klarar av Färjestad men skulle vi ta 1 poäng så är jag nöjd!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Inga matcher i SHL idag, men däremot Allsvenskan som är hur trevlig som helst med tre norrlandslag, som vi gärna ser att två får chansen att kvala upp i SHL till våren, i toppskiktet, tillsammans med gökungen bofors.

Idag vilar MooDoo men Timrå och Burkölen är i farten.

Och Burkölen möter Bofors borta! Där hoppas vi att Burkölen vinner, men Bofors är starka hemma: Har förlorat mot Västerår, har förlorat på straffar mot Timrå och Hästen, men vunnit övriga 8 matcher.

Kom igen, Burköl, spöa dynamitgubbarna nu!
Kommentera