Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2008845

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jahaja, då har vi upplinjeringen. Kvällens zebror blir Mikaelarna Holm och Andersson, vilket jag tycker ser bra ut, med hänsyn till vad man annars kunde ha fått.

Visserligen inga utmärkande "hemmadomare" vilket förstås kunde gynnat Luleå. Men OK för det, ser hellre att lagen får avgöra saken. Och jag uppfattar inte dessa zebror som MÅSTE stå i centrum och letar utvisningar för att märkas.

Lite positivt alltså, även om det känns tveeggat att tala om positivt när det gäller zebror i SHL.

Luleå ser att att ha alla tillgängliga gubbar med. När det gäller Örat ser det ut som att ruggige Dominik Furch INTE tar spaden, men jag kanske ser fel. Reserven Jonas Arntzen kanske dock inte är att föredra - har 93,33% räddningar de två matcher han hanterat spade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, fy fan. Jag sa att dessa zebror skulle hålla sig lugna men det tar 33 sekunder innan de visar ut Lill-Nisse för "interference".

För fan, zebror! Nu ska ni ge fan i att vara klåfingriga och spela Allan, OK?

Men vi vet förstås att det är svårt att utnyttja ett sådant tidigt PP, så om vi vågar räkna med att Luleå fixar den här boxen, borde vi gå stärkta ut ur inledningen - plus att zebrorna kan känna att de har den här utvisningen på seriens mest just spelande lag i minne...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu har jag laddat för Match! Kommer inte att jobba parallellt, när det är en sådan högst intressant match på gång, mellan Luleå och Öret!

Har därför startat förberedelserna på bästa möjliga sätt - en kall Staropramen i Luleå Hockey-glas.

Tydligen galningen aprunkarlindberg som "kommentator" men det skiter vi idag!
Uppladdat:

450x300-img0218.jpgimg0218.jpg

Kommentera