115715 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2008898

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Håller med - extremt billiga utvisningar och två av dem skulle ha renderat utvisning för filmning på Örena.

Jävligt irriterande. Tack och lov lyckades vi hålla tätt under sex minuters box.

NEJ MEN FÖR INI HELVITTE! NU HITTAR ZEBRAJÄVLARNA EN TILL UTVISNING PÅ LULEÅ!

FÖRBANNADE JÄVLA TOKRUNKADE ZEBROR!

Inför match hoppades man att zebrorna skulle inte märkas, dvs uppträda som statister och inte som huvudrollsinnehavare.

Och det har blivit helt jävla tvärtom. ZEBRASKITAR!

Första perioden rinner ut 0-0 och Öret inleder andra perioden 5 mot 4 i två sekunder.

Vi har sett i princip:
• 10 minuter 5 mot 5
• 2 minuter 5 mot 4 för Luleå
• 8 minuter 5 mot 4 för Öret

Jävla blåskåta zebror och jävla Öret som filmar gång på gång på gång. Detta är medvetet, utstuderat och osportsligt fegt som fan! Öret faller rejält i min aktning efter denna "prestation". Har de filmat sig hela vägen till ledning i SHL, kanske?

Det enda positiva kan vara att zebrorna i paus inser hur vidrigt snett de dömt mot Luleå och att tröskeln för kompensationer blir skitlåg i fortsättningen av matchen.