Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2009551

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så har vi fått lijeringen för kvällens mer intressanta match, mellan Pungen och Luleå.

Som zebror får vi Claesson och en rookie = räkna med hemmadömeri.

Luleå går på fullt lag (borträknat Larsson, Hållander och Styrman) förutom Olle, som ibland känns oftare borta än med. Därför går Widing in och kompletterar Berglund och Fabbe i fjärdelinan och det ska väl fungera.

Naturligtvis talar det mesta för att Luleå vinner matchen, och detta konstaterande är förstås det som i första hand talar emot Luleå. Hoppas vi slipper jinxad underprestation utan kör över grottmannen CryBerts pung nu, gärna redan snabbt i första perioden. I värsta fall får vi plocka in lite lulemusik:

Det finns en pungkrockare, i staden,
han krockar pungar, mest hela dagen.
Han krockar stora, han krockar små.
Han krockar nåra, till de blir blå!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan har otrolig flyt och en puck som rör en Malmöback går i slow motion in till 4-1. Nu ids förstås inte Malmö lira längre, så jag byter match till Trottoaren-Röglet...


...och får direkt se en stöld signerat de båda galningarna - trottoarrunkande höjdhoppare och sjökvistarn. En trottoar på väg fri mot Röglemålet, slänger sig och kör över Röglets vakt.

Varpå zebrorna konfererar. Blir det matchstraff på trottoaren? Nej! Det blir straff för Trottoaren! Hur fan kunde de hitta på det. Och det blir 2-2 och en minut senare ramlar 3-2 in.

"Starkt" av zebrorna att vända på matchen så bra. Hoppas de fick bra betalt.

Häromdagen i Luleå lyckades höjdhopparen (från Gävle) döma bort ett Luleåmål eftersom en lulespelare tittat på pölsavakten, men idag blir det straff sedan man kört över en vakt...men det gällde förstås trottoarkanten, som det ska gullas med.
Kommentera