Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu tror kommentatorn att Lasagne ska ta ut vakten! Ha ha så okunnig han är.

1.33 kvar fortfarande 1-2 och en lasagnespelare åker ut:-)

Match sent i natt Canucks-Ottawa och Anders tar spaden.

En ohöjdare igen, tyvärr. Vancouver 4-0 efter första perioden och Anders fick lämna spaden till Högberg.

Voffa, voffa, voffa blir det på dette viset?

57 sek kvar av perioden. Då förklarar kommentatorn att det är 1.40 kvar - han har tittat på utvisningstiden

:-)

Tredje perioden är över och Luleå har ledning med 2-1 när vi nu tar en veckas paus innan vi spelar perioderna 4-6 i Delfinen.

Lite underlig match med anledning av Lasagnes lite ålderdomligt finska spel. Undrar om inte Bulan tänker ut någon listig strategi till fortsättningen.

Luleå kan ju ställa sig i burskydd 60 minuter eftersom Lasagnes spelare som robotar ränner ned till egen blå när de tappat puck.

Och mot deras uppställning vid blå blir det ju mycket dumpa puck men det kan fungera om våra snabba spelare t ex Einar, Kovacs, Brännström, nog också Emil, Widing och Petter har hastigheten uppe när dumpen kommer. Lite träning på det där under veckan?

Nå. då kan vi sammanfatta läget inför period 4-6 om en vecka:
Luleå - Lasagne 2-1
Biel - Frölunda 3-2
Zug - Mountfield 1-1
München - Djurgårn 1-5

Man kan ju tycka att det är rejäl fördel för de kommande hemmalagen om en vecka.

Förutom då München, som ligger under med hela fem mål. München är dock väldigt starka på hemmais, så helt borträknade är de väl inte, men Dicken tycks vara spelglad som fan och verkar ha dragit igång en fin stil på Djurgårn.

Och det är klart att Frölunda kan ingen räkna bort trots att de nu torskade hemma. Men i årtes CHL inledde de med att torska första två matcherna hemma, och i åtonndelen låg de under med 5-0 och 6-3 mot Ulfven, men vände.

Ja, någorlunds lyckad dag i Champions som numera är härligt fri från Apor: och tomma stolar-)