115696 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2011349

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Jag håller med. I Regelboken har vi den osynlige första regeln

§1 Luleåspelare kan alltid visas ut, utan att ha gjort något, och speciellt om Luleå leder matchen.

Avdelningen roligheter. Bottenlaget Pungen ligger under hemma med 1-2 mot Apan men på <8 minuter vänder men till 4-2 genom tre snabba mål:-)

0-2 till Luleå efter två perioder och hela andra perioden igenom ser man hur HV försöker, men är tämligen försvarslösa eftersom varje Luleåspelare gör precis allt i varje situation och när HV möter sådant motstånd har de ingenting alls att komma med.

Kolla bara nedanstående situationer där HV-spelare som erövrat puck i egen zon är helt omringade av Luleåspelare och omöjligen kan hitta något vettigt att göra med pucken. Jag tror fan att HV tappat puck i egen zon varannan gång de haft den.

Ett formidabelt spelande Luleå och HV är inte i närheten av att ha någon chans.

12-22 i skott och 0-2 till Luleå efter två perioder.

OK, två mål är inte mycket att snacka om i hockey, men HV måste få till en helt annan match om de ska kunna vända på detta. Riktigt trist är att se hur zebrorna hjälper HV gång på gång genom att hitta helt horribla hitte-på-utvisningar av Luleåspelare. Skämmes, tammefan!