Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2011491

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ganska trevligt att kolla in tabellen nu.

Känns som att Luleå är mycket svåra att besegra för närvarande och det blir intressant att möta riktigt motstånd i form av Ulfvarne på lördag.

När det gäller Apan känns det rätt klart att Djurgårn strax puttar ned plastlaget till #8. Och nu, när Pölsan och Läjkers kommit igång, kommer de därefter att putta ned Apan till plats #10. Kanske vi får se den vackra utvecklingen redan innan jul?

För övrigt har Apan därefter alltså bara Malmö och Pungen att kämpa mot och med nästan halva serien kvar kanske vi får se en fin utveckling även där. Vilket innebär att bara Trottoarkanten och Oskars håller Apan borta från kval. Men när det börjat gå illa för plastlaget Apan har de ju fina anor av att torska hur mycket som helst, så kanske...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Djyyyrgården och ev Växjö tror jag kan passera skithålslaget. Tyvärr ser Malmöööe och Brynäs lite för bleka ut. Men vore såklart underbart om skithålslaget missade playin. Kval lär dom tyvärr slippa men för varje säsong som går kommer dom närmare sitt naturliga öde.. kval och därefter harva i allsvenskan. Den dagen ska vi alla fira :)
Kommentera