Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2011581

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Nja, jag tycker att Pölsan imponerade som lag när vi mötte dem senast och tror att de kommit igång så bra att även de kommer att ta Apan.

Vilket skulle betyda att de är nedputtade till plats 10 (förutsatt att även DIF och Läjkers tar Apan) och då kan det bli en rolig jakt för Malmö och eventuellt Pungen. Kan även något av de lagen fimpa apa skulle det i så fall innebära att slutspelet om Le Mans blir lika härligt som nu slutspelet och European Trophy är:

G A R A N T E R A T A P F R I T T !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Aftontrasans vidriga förföljelse av Luleå - sedan vi sparkade gullegrisarna Djurgårn ur slutspelet, markerat av Robin Jonssons vackraste tandlösa leende, för några år sedan, fortsätter.

Och det är inte oväntat rosen och abrahamsson som kör på.

Först har de njutit av att kasta ut påståendet/röjandet av att Öret öst ut pengar för att köpa Robin Kovacs av oss, och nu följer de upp det hela med att komma med samma om Emil Larsson.

Att skriva om Luleås för närvarande vinnande hockey är trasorna inte kompetenta eller intresserade av. Nejdå, varför ska man skriva om hockey. När man kan försöka plantera pro och problem för Luleå.

Och vad ska man säga om Öret? Förr om åren var det ju plastlaget Pungen som öste ut pengar för att köpa sig ett glud, men det misslyckades. Och Pungen köpte år efter år de stjärnor som Luleå utvecklat, eftersom Pungen inte hade kompetens att utveckla egna.

Mike Helber har ju senare i live TV erkänt hur det gick till: Vi lovade spelarna att 4-5-dubbla deras lön så kom de.

Pungen fixade det dock aldrig; de lyckades inte köpa sig till ett Glud och numera börjar de år efter år att hamna allt lägre i serien och snart pyser de väl ut bakvägen.

Nu är det Öret som gör en "Pungen" och kastar iväg hur mycket pengar som helst för att köpa sig ett Glud. Jag tror att Öret kommer att göra en "komplett Pung" - missa Gludet och så småningom pysa ut bakvägen.

Och vi ser gärna framför oss hur fler norrländska klubbar tar över deras platser.
Kommentera