Luleå HF

115817 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2012460

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tråkigt resultat, tyvärr, men Ulven är bra, inget snack om saken!
Vi kan ju inte vinna allt, en reaktion var väntad mot en svår motståndare, allt cred till FBK, ett mycket bra och anrikt lag. Men visst har vi mer att plocka fram. PP är inte bra, Emil kan bättre, Hållander snart tillbaks. Lassi kan bättre. Ja vi har mer i reserv. Ser fram emot att ta emot Apan med varma servetter nästa tisdag.

Rejält fullt, 6150, och bra drag, till skillnad från grannen söderut där bara drygt 4 tusen iddes släpa sig iväg till arenan och gäspa sig igenom matchen och fiskdammarna. Det är väl de omtalade parkeringsproblemen som tvingar ”djupt intresserade medborgare” att stanna hemma får man väl tro, eftersom intresset är så kopiöst i detta hockeymekka. Deras bokslut blir intressant och om dom hamnar i ingenmansland så är säsongens ena mål uppfyllt, taskig ekonomi och böjda gamnackar, det andra målet hanterar vi själva i finalen! Kanske Ulven igen...då j-vlar 😀
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ord och inga visor från Roger Melin efter gårdagens Skellefteåmygel. Ännu en fuskseger med taskiga domarinsatser till fromma för sekten. Så här säger Melin enligt Expressen. Beredd att sluta pga myglet.

”Roger Melin tog även en diskussion med domarna om situationen.
– Ja, och de säger att han (Johansson) tar tag i armen på deras spelare (Frödén). Jag ser ingen arm. De hittar på ursäkter. Det är sorgligt att det ska behöva avgöras på gnället. Känslan är att de gnällde till sig en utvisning. Att det ska löna sig att gnälla är så jävla sjukt, säger han till Hockeypuls.”

När ska gnällagets systematiska skitsnackande domarpåverkan uppmärksammas.

Hur fan kan det få fortsätta!!!!
Kommentera