Luleå HF

115863 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2013323

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Kan inte släppa Apan, på forum önskar man förstärkning från HA. Allt för att spetsa inför en fruktad duell mot löven, t.o.m där börjar man nu vara oroliga för länskonkurrenten och deras ekonomiska muskler medan sekten sitter i skuldfällan, man blir glad 😀

Ser fram emot deras kommande matcher med gigantisk torskvarning när alla spetsar åker till junis-vm och kvar är primadonnorna som håller i sargen och gnäller på domaren, man blir ännu gladare 😀
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Ja, verkligen. Låt oss knäcka Apan när de kommer på besök till Delfinen nästa vecka och därefter ser vi fram emot en ytterligare lång rad av torskar som tar ned Apan till streckträsket.

Nu är de förstås riktigt desperata och tvingas bita i det sura äpplet, dvs köpa in en egen Luleåprodukt nämligen Luleåpojken Magnus Isaksson, utvecklad sedan barnsben av moderföreningen Luleå Hockey, numera kapten för pite i ettan..

Apan försöker inte oväntat låtsas som att den där "Luleåanknytningen" inte existerar. Skriver en massa blaj, och så i en bisats lägger till att "Han har erfarenhet från både HockeyAllsvenskan och SHL sedan tidigare med spel i bland annat Björklöven och Luleå."

Sanningen är ju den utbildades av Luleå och spelade för oss ända till dess att han var senior, inklusive tre hela säsonger för Luleå Hockey i Elitserien och bl a spelade i drygt tio matcher mot Apan. Därefter bedömde Rogern att han inte platsade i konkurrensen på elitnivå och han gick till Burkölen i Allsvenskan, men det blev inte så länge där utan han fick gå vidare nedåt i seriesystemet men fastnade sedan i Division 1 för Piteå där han jobbat på bra.

AMgnus har snittat 1.31 poäng i Davision 1, skreiver Apan, men hoppar över att berätta att han snittat 0,11 poäng i Elitserien....



Magnus blir speklar redan till derbyt 17 december mot Luleå i Delfinen enligt Apan och då anar man att hans roll blir att gjuta mod i aporne, som alla räds mötet med Storebror. Magnus har ju lirat många hundra matcher i Delfinen så han kommer väl inte att skita på sig, som räddaporne.

Dey måste kännas underligt för lillebror Apan att nu behöva fylla laget med spelare som blivit rejects i både Luleå och Burkölen. Inte undra på att de försöker snacka bort det:-)

Det luktar allt mer allsvenskan om Apan. Månntro det infrias redan till våren.
Kommentera