Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2014606

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Förlust mot Apan i Delfinen. Igen.

Det är svårt att tro att det som har hänt, har hänt. Och visst, nere i schtaan slår vi Apan, gång efter gång. Men vi borde inte längre tappa några pinnar alls mot Apan. och man har svårt att tro att det har hänt. Igen.

Men nu är det dags att skaka av sig den obehagliga händelsen och förbereda sig för att möta Frölunda fyra gånger på fyra veckor, i SHL och i CHL.

Och i morgon börjar det. Nere i Göteborg. Fokus.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Personligen tar jag inte gårdagens poängtapp speciellt hårt, vi vet ju alla att vi nu är ett bättre lag och förening än Apan som är på tydlig nedgång och snart återfinns på en Allsvensk rink saknad av ingen.
Nej de 2 missade poängen igår beror helt klart på att man sparade sig till kommande riktigt motstånd i form av Frölunda, ett lag med kvalite och en värdig motståndare till oss i SHL och CHL.
En Apmatch är bara en distraktion, ett nödvändigt ont på resan mot de finare matcherna. Men i Schtaaaaan där ingenting händer är det narurligtvis jätte-jättestort fullt i klass med första människan på månen och bevakas före under och veckor efter i PravdaNorran (nåväl endast efteråt om de vunnit...) och på Apkraft.

Sådär nu ser vi framåt mot riktigt motstånd och senare mot nästa säsong med tvenne Linusar och en ännu mer urvattnad och ekonomiskt piskad Apa.
Kommentera