Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2014710

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jag är sjukt besviken, har svårt att skaka av mig detta. Vi ger bort poäng och förlorar dessutom prestigekampen. Apan vann den taktiska kampen solklart, spelade efter resurserna tätt och samlat, styrspelet satt som en smäck och vi hade inget motvapen. Uppspelen katastrofala och massor av individuella misstag över hela banan men framförallt i mittzon. Dom var dessutom sylvassa i de chanser dom kontrade på när vi plumpade uppspelen. Det gick ett sus i publiken när dom kom in mot mål, alla kände på sig faran. Spelar vi som igår så blir det utmarsch i kvarten eller playoff (playin eller vad fan det nu heter). Dom är dessutom bättre utan highsticking. Vi såg stirriga ut och stressade fram chanser, PP som vanligt dåligt där var Apan vassare. Var var vårt stabila försvarsspel och presspelet firade inga triumfer igår. I princip alla mål var styr, studs, krångel eller målvaktstabbar. Nej, det här var en smäll i nyllet, en bakfylla, men kanske behövligt.

Faannn, vi gav dom en riktig bjudning när förväntan var överhalning.
Kom igen nu, studsa tillbaka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, kloka ord av er båda. Jag känner som OSJ02 att det var ett helvete att Apjävlarna vann, samtidigt som jag inser att DansbandsWolf har rätt - vi är en klubb och ett lag på väg uppåt och för toppen nu och åratal framöver medan Apskiten är på väg att - upp som en sol, ned som en pank Apa - pysa ut och lämna oss riktiga i fred.

Nu öser Apan ut hyllningsartiklar på sin officiella hemsa som vore de världsmästare, men innan match försökte de låtsas som att det skulle inte ens bli match, gömma bort den förlust de räknade med.

Timmen före match skriver de:

Frånvarande:
#5 Broberg
#10 Lindström
#25 Widerström
#37 Eriksson
#38 Olofsson
#48 Berggren
#53 Östlund

D v s antydande att starkars Apan var så håååååårt drabbad. Och det är klart - SJU spelare borta…man vad är sanningen?

Köpespelarna Broberg och Berggren är på junis-VM, OK. Olofsson och highsticking står över pga skada men i highstickings fall är det ju snarast en förstärkning - nu slapp de denne bekväma primadonna som inte synts till senaste månaden, men som ändå ska ta alla bra chanser för de övriga.

Men gny och gnälla över att Widerström är borta? Han är ju avstängd efter att upprepade gånger ha överfallit motståndare med regelvidriga brutala påhopp; dvs precis det han är värvad för och fått några minuters speltid per match för att göra just det: fula påhopp.

Och sedan har vi fulingen albineriksson - som sparkats av klubben eftersom han varit värdelös: ska han nu listas som "frånvarande"? Det är ju löjligt.

Slutligen Norskar Östlund. De har tre usla målvakter och kommer till match med två av dem medan Norskar, som inte fått vara med ombytt senaste månaden - ska listas som "frånvarande"?

Fy satan vilka j-a apsanningar. Man kräks!

Nej, nu lägger jag den förbannade apskiten bakom mig. Och så koncentrerar vi oss på hockey.

Nu kommer ett av årets viktigaste skeenden för Luleå Hockey: fyra viktiga matcher mot Frölunda på mindre än fyra veckor. Och det startar ikväll.

Låt oss hoppas att vi slipper får en eller flera av våra spelare hjärnskakade nu…
Kommentera