Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2016973

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: OT vinst i Catena ... så 2 pinnar blev det. Några lag går obehagligt bra just nu... bla. SAIK och Lakers. Närmsta 10 omgångarna känns som avgörande för hur tabellen blir.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Charliejfz: Ja, det var imponerande och än mer imponerande att ni redan börjat vinna igen med fortfarande spelare borta. Håller tummarna för att ni håller er kvar bland top sex och - när ni får tillbaka laget också gåt lika starkt som tidigare.

Tycker att topp 4 gätna får bli Röglet kompletterande Luleå, Warulfven och Frölunda. Gangsteröret blri väl svåra dock att bli av med tyvärr - gissningsvis köper de strax in Enroth för stulna bedrägeripengar; Usch!

Jag har inget att invända mot att hockeysupportrar stöder sina lag, ända sedan percy byggde upp Malmö och framåt. Men att rn gangster med gangsterpengar ska sponsra Gangsteröret får mig att kräkas och njuter historiskt av att när Öret försökte för bortåt fyrtio år sedan köpa sig upp i Elitserien sedan de handlade in köpespelare från platslaget Apan, var det den relativt nya föreningen Luleå Hockey som spöade Öret i kvalet:-)

Lika illa tycker jag om föreningen som "köper" en stugby vid Siljan av kommunen för korvören, för att sedan mot uppgjorda avtal sälja den för att få loss en massa miljoner att handla köpespelare för; eller för den delen köpa en trottoarkant av kommunen att betala fastighetsskatt för, för att sedan i ett "biavtal" till trottoarkantsinköpet köpa en icks skattepliktig fastighet för att lura staten på miljoner för ytterligare plastklubbslegoknektsinköp.

Så Gangsteröret och Trottarkanten får gätna pysa ut bakvägen för min del. Vi kan väl böja med att Trottoaren får sällskap av plast-Pungen ner i Allsvenskan till våren och närmaste åren därefter kan Gangsteröret och plats-Apan följa med. Som fina ersättare kan jag se Burkölen, MooDoo, Timrå och...varför inte Riktiga AIK? Det sistnämnda av egna epoistiska skäl eftersom jag då kan se Luleå i Fjollträsk dubbelt så ofta, inklusive att det finns inget lag som vi så ofta spöat på bortais, som riktiga AIK:-)
Kommentera