Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2017361

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nej, det gådde inte.

Luleås första minut i PP var lika värdelös som vanligt, åstadkom ingenting alls annat än att låta Ulfven spela ut pucken två gånger.

Men andra minuten av PP var överraskande stark. Connolly, Gunler, Einar, Jesper och Brännström satte upp en j-a fart och lirade fram läge efter läge och faktiskt var det spelet värt minst ett eller två mål.

Trevligt!

Men 0-0 och fem min kvar av första.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Underbart!

Två minuter kvar och Engsund spelar upp en puck till Ilomäki snett uppe och denne klipper till direkt varpå "returmaskinen" Sållet förstås ger en retur som Brännström enkelt slår in:-)

Och så fortsätter höjdhopparen att skämma ut sig. En Warulfv kommer i full fart mot Erik Gustafsson som bara står helt still och blir pååkt och det kallar höjdhopparen för interference? Är han helt j-a snedkn-llad?

Helt sjuk utvisning. Jag tycker faktiskt att Höjdhopparen kunde ha givit fan i att blåsa överhuvudtaget den här perioden. Tre utvisningar var tre för mycket. Två lag med välspelad hockey men höjdhopparen känner tydligen att han måste märkas.

0-1 för Luleå efter period ett och vi får börja andra perioden med en halv minut i box.

Luleås boxspel i år: 90% inräknat dagens knappt två boxar. Inte dåligt. På knappt 83 tilfällen har vi släppt in 9 mål - men har samtidigt gjort 5 egna mål i box! Vilket innebär -4 i boxspel, dvs vi släpper in ungefär ett mål per månad när vi spelar box...

Ganska imponerande!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vad tusan ska vi göra åt vårt erbarmligt dåliga pp???? Satsestetiskt är pp uselt.
Kommentera