Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2017377

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi spelar alltså seriefinal idag, något vi får vänja oss vid, tror jag. I en livetabell just nu leder vi 4p före Ulfven, som dock har en match mindre spelad.

Men en enmålsledning kan snabbt förändras åt fel håll och speciellt idag eftersom vi alla vet att...

Warulfven är Warulfven

Intressant att de fem tidiga matcherna går mellan seriens lag på plats 1-10.

Och de sena matcherna går mellan de 4 sämst placerade lagen. Intressant där blir matchen Oskars-Pungen där en hemmaseger och tre poäng till Oskars skulle innebära att de passerar Pungen som då sparkas ned på kvalplats. Det vill vi gärna se:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Helvitte! Warulfven kvitterar med sekunder kvar av deras PP. Varsågod, ett mål till skänks av Hljdhoppare Sjöberg, som hittade på att Erik Gustafsson skulle utvisas för att han står stilla på isen.

Igen-kligen alldeles utmärkt box av Luleå, och Ulfven fick inte upp någon skottchans alls, förrän en ulfv bakom mål spelar rakt ut där en annan ulfv centralt vid blå drar på ett inte svårt skott, men pucken träffar ett luleben och ändrar riktning vilket ställer Lassi.

Och minuterna efteråt får vi en kavalkad av händelser som visar varför Warulfven har landets bästa offensiv och två min efter 1-1 pangar Rydahl in 2-1. Nu har vi Warulfven i live serietabelledning.

Det är verkligen jobbigt att höra på den här kommentatorn som bedömer varenda j-a situation med grönfilterögon. Han håller med publiken om allt, känns som att han är hemmapublik. Fan, uppträder som aprunkarlindberg när Apan spelar.

Nåja. Under frösta perioden stängde vi av Ulfvens linor och såg väsentligen till att förlägga spelet i Ulfvazon, men nu under andra perioden har vi verkligen inte fått stopp på Ulfvens anfall.

Efter 5.20 sätter Ulfven puckut och inte ens höjdhopparen kan blunda för det även om han initialt försöker. OK, kan vi utnyttja detta PP?
Kommentera