Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2021632

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nej. Lika kasst PP igen och faktum är att farligaste chanserna i detta PP hade Oskars...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-1 Luleå.

Det börjar med en indian av Oskars som Connolly får skjura på, men T ex räddar, fast fortsatt tryck och anfall av Luleå och ett skott från Jalvanti som Tex tvingas ge retur på och där - framför mål - står Filip Hållander och visar sniperstyrka, smäller in pucken, delvis eftersom Oskars backar är för mjuka och inte stoppar honom.

Och så PP för Oskars med en dryg minut kvar av perioden.

Luleå med LITEN och rätt stillastående box och Oskars får fram lägen igen, dock utan att måla.

Sammantaget. Den i förväg befarade risken för underskattning ligger över Luleås spel som ett vått täcke. Speciellt vårt försvarsspel är rejält ljumt utan den markering och backchecking vi normalt har.

Vi leder med 0-1, tack vara Filip Hållanders styrka på en retur, men allvarligt talat har Oskars haft fler och bättre chanser - inklusive när Luleå har PP.

Fortsätter det så här kan vi helt klart förlora den här matchen.

Vi håller tummarna för att Bulan väcker Luleå i paus och vi får se "andraperiods-Luleå" på vanligt sätt. Bulan kanske nu hypnotiserar laget att tro att det är Frölunda vi möter?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vore man konspiratorisk skulle man tro att Bulans taktik är att i pp vila 2 min för att orka med den hårda intensiteten i vårt spel i 5-5.
Men så j*vla dumt kan det väl inte vara?
Kommentera