Luleå HF

115828 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2021677

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, vad säger man... Isac Brännström, tyvärr, glider omkring och spelar Allan i Oskars zon och då tar Oskars-Salomonsson enkelt av honom pucken, sticker mot vårt mål och pangar in1-1...

Elva minuter spelade av andra, 10-0 i skott och 1-0 i mål för Oskars. Och MYCKET NÄRA NYTT OSKARSMÅL NYSS!

I och med kvitteringen lyfter förstås Oskars rejält och den respekt och rädsla de kan ha känt för Luleå INNAN match är nu som bortblåst. När de inser att som spelet varit kan de definitivt stå emot och snarast är värda att ha ledningen i matchen faktiskt.

Hade Bulan glömt hårtorken hemma? Behöver han ta tidut redan under en andraperiod för att kräva skärpning?

Det här ser inte alls bra ut - tvärtom!

Naturligtvis: Luleå är i grunden ett betydligt bättre lag än Oskars, men vår hockey bygger på 100% och när vi inte ger det kan det bli så här: Oskars totaläger spelet denna andra period och 4-1 eller 4-0 snarare, hade bättre motsvarat den hockey vi sett!