Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2022656

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
JAAAAA!

Petter Wolf pangar in 3-2 för Luleå!

Känns fint att vi lyckades vinna igen. Borde förstås ha varit tre poäng efter spelet, men man får vara glad ändå. Vi spelade iaf hockey igen, efter psykbrytet i Oskarshamn.

Nu är det full laddning för period 4-6 på tisdag. Hoppas hela publiken återkommer då, fin stämning från läktarna idag!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Håller med dig. känns som att vi förlorade en pinne idag.
Ingen toppmatch men bra studs tillbaka efter Oskarshamn matchen och vi är bättre än Djurgården matchen igenom. Tyvärr har vi ruggiga problem att göra mål, Luleå skapar mängder av farliga chanser i matcherna (ja, utom mot Oskarshamn då) men puckuslingen vill bara inte in. Djurgårdens bästa spelare var Olle Alsing och målramarna (fyra träffar hade vi väl?) och i Luleå tycker jag att Hållander börjar bli riktigt intressant. Emil Larsson har en bit kvar i matchtempo men vi fick se många vassa skott av honom iaf och hans 2-1 mål var en riktig fullträff :-)
Skönt att Petter fick avgöra matchen, dels för att det var ett tag sedan han nätade sist och dels för att han missade ett mer eller mindre öppet mål i andra perioden..
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Pulverjournalisten Trasan Abrahamsson från gävlarnas stad förklarar att "Det finns inget lag i SHL som spelare en roligare ishockey" om Warulfven och hoppas att de tar SM-gludet.

Visst är det så - Ulfven har gjort betydligt fler mål än alla andra lag. Men räknar man bort de två matcherna mot Oskars i Karlstad är de knappt före många andra lag. Samtidigt som i stort sett samtliga lag, förutom de fyra i botten, släpper in färre mål än Ulfven.

Så, vad är rolig hockey?

Att släppa in en massa mål?

De flesta av oss har redan insett att det viktigaste i hockey är inte ena utan båda av nedanstående:
• att göra mål
• att inte släppa in mål

Visst, Warulfven är starka och nog har de kapacitet att ta Gludet, trots relativt dålig effekt av styrspelet i försvaret.

Men nog är det illa att vi så totalt saknar hockeyjournalister att detta pulver trasan abrahamsson inte begriper, det de flesta av oss gör, och i stället för riktiog hockeyjournalistik får landet stå ut med trasans inkompetenta, subjektiva tyckande, i kombination med att han och trasrosen sitter och sprider rykten om värvningar i syfte att sabotera för hockeklubbar.

USCH!
Kommentera