Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2025794

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att DN Kultur:s filmkritiker Helena Lindblad (överst nedan) är vredgad och anledningen är att Luleåfödde och i centrala Luleå uppvuxne Luleå Hockey-supportern Amanda Lind (nederst nedan) inte hunnit se någon av de flimer som tävlade i Gludbaggegalan i går. Slappt, tycker Helena.

Naturligtvis har du rätt; Helena, inte kan Amanda prioritera att arbeta för att ge experterna rimliga villkor att hantera sina områden. Nej, nu inför vi ministerstyre och självklart ska ministrarna prioritera att de tar del av resultaten och hoppar över sådana onödigheter som att i samverkan med övriga partier stifta lagar och ge myndigheter, kommuner och regioner det stöd de behöver för de statliga uppdragen de som myndigheter, statsägda, eller kommuner/regioner, med statliga uppdrag ska hantera. Bättre om kulturministern liksom filmkritiker Lindblad ser alla filmer. Kanske bättre att filmkritikern tar över ministerposten direkt, eftersom hon redan sett filmerna?

Vidare är ju Amanda också sportminister. Nu måste det vara dags att kräva att hon ser alla matcher i SHL, Allsvenskan och SDHL. Samt hobbyserien Div 1 norra damer. Dessutom kräääääver vi att hon bevakar all bowling, hopp med liten boll, sparkboll, och tävling om vakrast klippta hundsvans. Plus bevakar och besöker alla vernissager på Moderna och omoderna museum i samtliga rikets städer och orter, speciellt julmarknaden i Hjo, där väl Lindblad kommer ifrån.

Nej, nu får vi kräva att varje minister gör sin plikt. Hur ska försvarsministern kunna fixa försvaret om han inte själv provskjutit alla vapen?

Kanns bäst att Helena Linblad tar över statsministerposten inklusive övriga ministerposter. Hon är nog den enda som begriper hur landet ska styras: regering, riksdag, domstolsväsende, tredje statsmakten media - och över allt och alla - Helena Lindblad!

Själv vet jag ju att Amanda stått troget i Luleå Hockey-klacken när hon var yngre och det räcker för mig. Jag menar, var annars kan man lära sig allt om hockey och livet, om inte på H i Delfinen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Shit! - Apan väljer att inte bidra till underhållningen. Alla hoppades förstås att få se mannekängen lägga lika vackert indianpass som senast, men Apan hjälper inte till utan stoppar in lille Gustaf med spaden.

Vi får väl hoppas att Röglet öser in baljor snabbt, för då brukar ju lille Gustaf krisa ihop, vinka på domaren, och glida ut i omklädningsrummet för att gråta ut.

Kom igen nu! Balla ur och släpp i stället in mannekängen!
Kommentera