Luleå HF

115718 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2025954

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så uppdaterar vi tabellen efter Pungens ohärliga och Röglets härliga vinst!

Känns lite underligt att se Luleå hela 7 poäng före närmaste lag, men torskar vi borta mot vårt bogey team Gangsteröret är de bara 4p bakom och dessutom Kan Ulfven, när de också lirat sin hängmatch, vara bara 1p efter oss.

Blir intressant att se Kovacs i fel tröja i övermorgon. Kommer han plötsligt att spela hockey, efter att ha varit osynlig i många veckor? Och hur kommer Luleå att hantera honom?

Och så drömmer vi söta drömmar om Apans alla indianer:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Allsvensk omgång idag och trevligt nog spöade MooDoo Bofors, vilket innebär att MooDo, på plats 2, ligger 13p före Bofors, på plats 4, med 12 omgångar kvar.

Timrå, på plats 3, vann med 2-1 mot Kristianstad, och ligger 11p efter MooDoo, så sammanlagt kan MooDoos plats i allsvenska finalen anses säker nu.

Än mer säker är platsen för Burkölen, som lgger hela 16p före trean Timrå, trots att de torskade mot Morsan ikväll. Gissningsvis eftersom de sedan en tiden i praktiken är klara för den allsvenska finalen och gissningsvis valt att satsa på hårdträning nu och acceptera eventuella förluster, för att prioritera att vara så bra som möjligt till allsvensk final och därefter troligen möte om plats i SHL 2020-2021 med årets #14, gärna Pungen:-)
Kommentera