Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2026935

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Huvudtacklingar är ett sattyg och borde generera massor av matchers avstängning gärna hela säsongen. Vi drabbades av en sådan och resultatet blev att en av de våra blev utvisade för protest. Fy Faan
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Ja. Och här har vi en vettvilling som upprepat och frekvent letar upp situationer där motståndaren inte är beredd och där vettvillingen siktar in sig på att drämma in stenhårds axelskydd som en murbräcka i huvudet på folk. Fullständigt utan respekt för andra och med syftet att åstadkomma hjärnskakning och risk för kronisk hjärnskada.

Och så sitter den förbannade dåren "Döda, döda" swikegård oemotsagd i live TV och domderar att "det ska inte vara utvisning ens! Och skrämmer lärlingen att ge fan i att rapportera situationen till disciplinnämnden med följd att det blir ingen avstängning - för idag framkommer det att lärlingen INTE rapporterat och vettvilling är fri att fortsätta skada järnan på andra!

Är det ingen annan som inser att swikegård är bindgalen?

Jag höll på att falla ur stolen när jag igår hörde den j-a dåren sitta i live TV och underkänna alla bedömningar av "blind side" genom att påstå att den som har pucken har skyldighet att hela tiden vrida kropp och skalle fram och tillbaka för att se om det kommer någon från något håll inklusive bakifrån för att köra in en ful attack.

Likaså förklarar idiotswikegård konsekvent att "det var en ren och OK tackling och visst kan den ha nuddat huvudet (även när vi alla ser att den först och framför allt går i huvudet!) men det var inte den tacklandes fel utan den som blev tacklad eftersom den var låg. Heads-up!"

Fyfan vilket vidrigt svin och så länge han får hållas och ha det inflytande han har kommer spelare fortsatt att skadas av andra som medvetet och med berått mod siktar in sig på att skada hjärnan på mottagaren och sliter fullständigt i hur allvarligt den skadas.

STOPPA DEN J-A "Döda, döda" SWIKEGÅRD"!

Släng ut den idioten från SeMer fortare än kvickt!
Kommentera