Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2027026

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det blir allt märkligare och mer inkonsekvent i SHL

Medans Örebros knekt slapp ytterligare påföljd, fick däremot poängligrledare Lillliz två matchers avstängning..

Vad han gjorde för det? Måste ju varit något brutalt om örebroknekten slapp?

Nja... Han sa till friSören att han sög. Med all rätt efter gårdagens parodi på domarinsats

Två matcher för de orden, håller dom den linjen blir det inte många spelare kvar, hälften avstängda och hälften hjärnskadade när huvudjägarna får härja utan konsekvens
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tänk efter lite, hur tror du en spelare skulle reagera om den slog ett felpass som resulterar i ett baklänges mål och domaren kommer fram och säger att du förstört hela matchen och att man suger?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Håller med. Helt sjukt i jämförelse och det pekar på flera systemfel. Inklusive att den j-a FriSören har så känsliga tår att han överreagerar när han suger och får höra det.

Jag tycker att en liten del av den enorma summa som ligan förhandlat sig till, från SeMer, skulle användas till att köpa in några RIKTIGA domare, från NHL. Vet inte hur mycket betalt de har där och hur mycket det skulle kosta att värva över några stycken något-några år, men ponera att av två huvuddomare en match, skulle den ene ha NHL-kvalitet. Förutom att få till ett betydligt bättre dömande skulle det dessutom bli alldeles strålande utbildning av våra svenska domare. Nu får de i stället "skolas in" av sådana pulver som höjdhopparen, FrisSören, Molgan och så vidare.

En sådan åtgärd, i kombination med att Ligan kom överens med klubbarna att från och med är det domarna som dömer och det är slut på gnäll och utbrott från spelare och tränare - så kommer det också att lugna sig bland supportrar och publik....

Det vore väldigt mycket värt.

Och skulle ha god möjlighet att ordna upp nivån bland våra domare på sikt. Så att de slutar suga, vilket de förbanne mig gör alldeles för ofta.

Och så - ersätt den inkompetente Lärligen och ta för helvete bort galningen swikegård från rutan!
Kommentera