Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2028197

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Break i arbetet, skummar lite media men jag äter sen lunch.

Och det är nedlusat om köperelaterad information frön köpeklubben plastlaget Apan.

Nu meddelar man att KÖPESPELAREN Olofsson efter axeloperation är borta för säsongen. Liksom KÖPESPELAREN Berggren tidigare. Däremot är KÖPESPELAREN Möller troligen tillbaka på torsdag, efter fotont. Nyligen har de sålt KÖPESPELAREN supertalangen Albin som super till Ulfven. Tidigare i höstas handlade ju Apan in KÖPESPELAREN Widerström, men denne KÖPESPELAREN Widerström såldes också till Ulfven. Vad annars? Ja, Apan har meddelat att de innan deadline inte alls kommer att köpa en KÖPESPELARE, som de tidigare planerat. Nu ska de köpa TVÅ KÖPESPELARE!

Och så berättar Apan att KÖPESPELAREN Anton Holm, från Nacka, Arboga, Karlskoga, Södertälje. AIK och TPS - alltså alltigenom en helt egen produkt från egna led från blygden - precis inköpts av köpeklubben, som aldrig kan få noga av KÖPESPELARE, alltsedan de myglade sig upp i Elitserien med ett lag - som de påstod bestå av en majoritet från blygden - som till 95% var KÖPESPELARE! En magisk prestation, även för en sådan etablerad Köpeklubb som plastlaget Apan!

Ja, harrejavvlar vilken köpeklubb. Lärde de sig inget av Näsans våldsamma köfest, där han på bara tre år slösade bort 30 miljoner genom att köpa KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE,
och köpa fler KÖPESPELARE!

Den mänskliga delen av publiken stannar hemma - men arenan är fullsatt av tomma stolar som längtar efter att få se alla KÖPESPELARE som Plast-Apan bjuder på. Plus en annan fiskdamm.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och så har vi två matcher ikväll:
• HV-Warulfven
• Malmö-Pölsan

Skulle HV vinna passerar de Apan och sparkas då ned till nedre - sämre - halvan av SHL. Och det vore kul.

I den andra matchen är det förstås Malmö som närmast kan närma sig Apan, fast kanske vore bra om Pölsan tar det där, även om de därefter är tio pinnar efter Apan, för det är ju hela 15 matcher kvar att spela och nog ska väl Pölsan kunna passera plastlaget, köpeklubben Apan då:-)
Kommentera