Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2027906

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
På tal om damhockey.

Låt oss nu gratulera DamApan som för tredje året i rad går och vinner Norra Damettan. Det blev klart i går när BurkaDamen tappade en pinne borta i Bjästa, förhoppningsvis med Paddan bland den 48 personer starka publiken.

Norra Damettan består av två lag: DamApan och BurkaDamen samt, utom tävlan två hobbylag från DaMooDoo och Luleå, som förstås är förbjudna att vinna och eventuellt kvala upp till SDHL, där dessa två lag redan spelar (även om DaMooDoo tvingas kvala sig kvar om någon månad).

Norra Damettan genomförs så att vart och ett av de fyra lagen möter de andra i hela sex matcher! Sammanlagt spelar lagen alltså 18 matcher och efter 12-13 matcher är det redan avgjort med följande ställning:

• Damapan 13 matcher 34 poäng
• BurkaDamen 13 matcher 15 poäng

Utom tävlan:
• DaMooDoos hobbylag 12 matcher 23 poäng
• Luleås hobbylag 12 matcher 3 poäng

BurkaDamen kan alltså - om de skulle ta 3 poäng i var av de avslutande matcherna, bara nå 33 poäng, och det innebär att DamApan redan nu är klara för kval.

Jag har alltså upptäckt att DamApan nu vunnit sin lilla serie. Hurrar de och jublar nu i schtaan?

Nej. ApPravda Nollan-Norran skriver inte ett skit om detta.

Men Apan själv då, på officiella hemsidan?

Nej, de skriver inte ett skit heller. De har för övrigt inte skrivit ett j-a skit om "sina" damer sedan någon enstaka gång i höstas.

Däremot är de jävligt aktiva i sin "damsatsning" (se nedan) som består i att damer kan få se en HERR-hockeymatch för det hemskt mycket jättebilliga priset av 589 kronor! Men då ingår valfri paraplydrink förstås. Nu lockar de dessutom med "nya överraskningar". Vad kan det betyda? Ska ApPea strippa? Eller blir det fiskdamm, eller FiskDam?

Tidigare har Apan kört en "Ladies Hockey Night" varje säsong, men nu hårdsatsar de på den kvinnliga befolkningen i blygden och arrangerar en andra Night för denna säsongen, för att tydligt visa var de anser att damer hör hemma, när det gäller hockey. Och symboliskt nog blir det skottdagen - den enda dag på året då kvinnor av tradition anses ha rätt att fria. Och varför? Ja, det inser förstås alla. Det handlar förstås om ett desperat försök att få någon att offra sig och erbjuda swingerli sin hand, i förhoppning att de ska lura kvar den ende apspelare som bidrar, för att han inte ska ledsna och dra till någon annan klubb, och fortsätta acceptera att han får stå ut med att bara få brunkaruppgifter medan sektgalningen highsticking har shotgun på alla poänglägen. Fult, Apan, fult!

Ja, det är verkligen vidrigt hur Apan hanterar sina damer. I jättesatsningen för att bli "hela Norrbottens och Västerbottens Riktiga DamHockeylag" ingår ju numera att de i höstas annonserade efter lagledare och materialförvaltare och sådant för damerna och att uppdragen var "ideella", vilket - för den som inte vet - betyder att Apan betalar inte en spänn till de som tar på sig sådant.

Jag hoppas verkligen att DamApan chockar och lyckas kvala sig upp till SDHL så att ApPea får betala resekostnader för spel över hela landet. Oddsen är minimala för att ApPea då lägger ned Damlaget - IGEN! - som han gjorde förra gången för att sedan överlämna den miljon han sparade på det till Zahris under bordet när denna inköptes till herrlaget. USCH!

För något år sedan anmäldes ju Apans förnedrande hantering av pojkar i Hockeygymnasiet till Skolinspektion. Nu tycks det vara hög tid att Apans hanteringar av kvinnor anmäls till Jämställdhetsombudsmannen.

Stackars kvinnor i blygden. Inte förvånande att de flyttar därifrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Break i arbetet, skummar lite media men jag äter sen lunch.

Och det är nedlusat om köperelaterad information frön köpeklubben plastlaget Apan.

Nu meddelar man att KÖPESPELAREN Olofsson efter axeloperation är borta för säsongen. Liksom KÖPESPELAREN Berggren tidigare. Däremot är KÖPESPELAREN Möller troligen tillbaka på torsdag, efter fotont. Nyligen har de sålt KÖPESPELAREN supertalangen Albin som super till Ulfven. Tidigare i höstas handlade ju Apan in KÖPESPELAREN Widerström, men denne KÖPESPELAREN Widerström såldes också till Ulfven. Vad annars? Ja, Apan har meddelat att de innan deadline inte alls kommer att köpa en KÖPESPELARE, som de tidigare planerat. Nu ska de köpa TVÅ KÖPESPELARE!

Och så berättar Apan att KÖPESPELAREN Anton Holm, från Nacka, Arboga, Karlskoga, Södertälje. AIK och TPS - alltså alltigenom en helt egen produkt från egna led från blygden - precis inköpts av köpeklubben, som aldrig kan få noga av KÖPESPELARE, alltsedan de myglade sig upp i Elitserien med ett lag - som de påstod bestå av en majoritet från blygden - som till 95% var KÖPESPELARE! En magisk prestation, även för en sådan etablerad Köpeklubb som plastlaget Apan!

Ja, harrejavvlar vilken köpeklubb. Lärde de sig inget av Näsans våldsamma köfest, där han på bara tre år slösade bort 30 miljoner genom att köpa KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE, KÖPESPELARE,
och köpa fler KÖPESPELARE!

Den mänskliga delen av publiken stannar hemma - men arenan är fullsatt av tomma stolar som längtar efter att få se alla KÖPESPELARE som Plast-Apan bjuder på. Plus en annan fiskdamm.
Kommentera