Luleå HF

115738 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2029815

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kul att se att så många av er fortfarande skriver här, inte haft så mycket tid över för annat än läsning här men måste nämna tre saker.

1. Grattis till att ni äntligen fått Yoda att gå sönder xD! Gick tillbaka ett tag på trollsidan och läste och så här enspårig och trasig har han aldrig varit förut. Han får ju tom Babsan att verka fantasifull och kreativ...då är det fan illa :)

2. Herregud så underbart det är att vara ett Luleåfan dessa dagar. Vad är den största marginal till tvåan som något lag blivit seriesegrare med? Fortsätter vi trumma på som vi gjort så känns det som att det kan slås ett nytt rekord. Bulan har gjort underverk med denna trupp.

3. Så jäkla rätt att göra sig av med blysänket och bakom ryggen-felpassarna Kovacs. Väldigt uppenbart att han inte uppskattade hjälpen med att bli bättre defensivt och i Örebro verkar han få spela som han vill. Hela minus 6 på tre matcher talar sitt tydliga språk att i plast-Örebro så är det ingen som täcker upp för alla hans defensiva misstag. Man blir glad och Komarek är en så mycket härligare spelare att se i Luleå.

Ha en trevlig helg alla :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Kul att se dig igen, blir spännande framöver under avslutningen av serien och sedan - huga - i slutspelet. där vi kan åka på Pölsan, Malmö, Öret och andra obehagligheter. Du lär nog få svårt att inte delta i diskussionerna oftare då:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: tror vi vann med 25 poängs marginal 2002, torde ligga bra till som rekord
Kommentera