115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2030290

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja! Komarek kommer med ganska bra läge från kanten och skjuter, men Malmövakten räddar men tvingas ge retur rakt ut där Jonas Berglund kommer och klappar in 0-1!

HÄRLIGT!

0-2 till Luleå på straff av Olle efter 16 min av andra perioden.

Det är fascinerande hur otroligt enkelt och säkert det ser ut när Olle sätter straffar. Och härligt!

En fullsatt Malmö arena skanderar domarjävul, men en minut senare får Malmö in 1-2 efter möjligen en styrning framför mål som ställer Lassi,om det nu inte blir en konstig studs av en puck på högkant, men i vilket fall in i femteluckan; kanske Lassi borde tagit den trots allt. Men shit happends.

Och nu regnar det nallar på isen, helt planerat så snart Malmö skulle få in ett mål.

Och det beslutas att redan nu ta periodpaus, med följd att tredje perioden kommer att bli 22.35 lång. Lite obehagligt, eftersom Malmö då kommer uppjuckade efter att änk-ligen ha lyckats överlista Lassi, och med full fart att vända när de nu bara ligger ett mål efter.