Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2037785

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, det är underbart att Burkölen krossar Apan, som väntat. Fastän man spelar i Allsvenskan, visar man att attraktiv hockey drar publik, stolar utan passagerare räknade eller oräknade;-) Allt tyder på att vi nästa år får Västerbottensderbyn i SHL. Passa på att se dessa drabbningar mellan det folkkära laget mot plastlaget från gruvan - för det lär bara bli en säsong, innan plastlaget Apan återfinns i sin naturliga miljö, Allsvenskan.

Javisst blir man glad när det blir ordning och reda, även i Västerbotten:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, och så ska vi väl innan match spana in tabellen och njuta av att Luleå trots allt fortfarande leder och detta med hela 7 poäng.

Men försprånget har kympit rejält. En vinst ikväll skulle återigen placera oss 10 poäng före Ulfven, med 8 matcher kvar, och i så fall borde vi väl ha chans att fixa det, att hålla Ulfven bakom oss när SHL spelats klart.

Men...ett lite troligare scenario är förstås att ikväll är Ulfven bara 4 poäng efter oss och än farligare Röglet bara 5 poäng bakom oss. Och när dessa två fått upp jakten kan de snart vara ikapp och förbi...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja inte en dag för tidigt att skicka ner Apan till sitt naturliga placering till Allsvenskan saknad av ingen.
Apan en pinsam parantes i svensk hockey!
Kommentera