Luleå HF

115642 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2044185

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Huga, kommer en next generation av den mannen?
Man har ju precis kommit över Roger senior....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja verkligen. Det påstås att skräcken för varg är djupt rotad sedan hundratals år i den svenska befolkningen.

Man vad är det - jämfört med Warulfvsskräcken?

Efter att Warulfven tagit första finalmatchen på övertid i Delfinen våren 1997 blev de därefter det värsta spöke man kan tänka sig under massor av år framöver. Och det gävliga är att vi "kändes nära" i massor av matcher, men obevekligen fick vi stryk med 3-2 i ungefär femtio matcher i rad, lätt överdrivet. Ulfven lirade på lite till de hade ledningen med 3-2 och därefter stod de vid egen blå och styrde bort oss hur enkelt som helst. Det kunde återstå 1 minut eller 59 minuter av matchen, spelade ingen roll. Vi stängdes ned av Ulfvarne och lyckades aldrig i helvitte nå bättre.

Men under de sista 10-15 år har vi steg för steg lyckats nå bättre och t o m kommit fram till att li minst jämna med Ulfven, ja t o m vunnit i Varglyan i Karlstad och detta flera gånger.

Så skräcken för warulfven har kunnat gömmas undan, inte varit lika paralyserande längre. Ja men har nästan börjat tänka att warulfvar finns väl inte. Men långt där inom oss finns det en punkt av isande kyla kvar, eftersom vi trots allt ändå vet att

Warulfven är Warulfven

Och med detta som bakgrund, när man får höra att Warulfvs-Ragors ättelägg kommer ut ur garderoben och glider ut på isen...

Kalla kårar av ungefär när fantomen-Dragos son tar över efter farsan och banditerna i Morristown och alla andra platser får reda på det, skakar på huvudet, och viskar "han är inte dödlig"...

När det gäller Fantomen var de gamla djungellegenderna sådana som styrde och ställde och bl a sades att "Det sägs att Fantomen ibland klär på sig vanliga kläder och vandrar omkring på Morristowns gator som en vanlig människa". Detta för att signalera att han kunde finnas överallt utan att man visste det.

Det sägs att Warulfvs-Ragor ibland klär på sig den orimligt fula-gula lilla-lila matchdräkten igen och glider omkring på isen för att med sin klubba haka upp till fem motståndare samtidigt med sitt Excaliburvapen, den klubba som ingen annan Ulfv än Ragor själv kan dra loss ur klubbförrådet.

Det är inte Ragge junior!
Tro inte på det!
Det är Warulfvs-Ragor själv!
Vänta bara till han ler och skåda den tandlösa Ragor-munnen så vet man!
Han är odödlig!

HJÄLP!
Kommentera