Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2044521

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: He he, de sexfingrade har oanade krafter. Ungefär som när råttorna lämnar skeppet fast människor inte har insett att katastrof väntar, men råttor har ett extra sinne för katt astrof.

Sekten har i åratal känt på sig att "kanske det utvecklas ett nytt kronvirus som börjar spridas från fisk- och djurmarknaden i Wuhan? Och i förebyggande syfte har de tömt läktarna och låtit de immuna, tomma stolarna ta stöten.

Vi borde lyssna mer till råttor och sexfingrade!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleås lag mot HV. Nu vilar Petter, Ola, Tyrväinen, och Emil bland forwards, samt Erik på backsidan och Lassi står över.

Lite djurgårdstrategi alltså; vila de som vila behöver inför slutspelet tänker jag.

Vidare kastar vi upp Själin som vinge och Tellans ättelägg går med som 13e.

Vi kan nog förutse att HV vinner ikväll; kymigt för Djurgårn som kan tappa kontakten uppåt, men bra om HV kan blanda sig i striden om plats 2-5 (med tanken att putta ned apjävlarna under plats 3, så vi slipper skiten i CHL) :-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jahaja. Med anledning av den explosiva utvecklingen avseende SARS-CoV-2 finns möjligen anledning för Sverige att liksom Italien (och innan dess Kina) och allt fler europeiska länder ställa in arrangemang där många människor samlas nära varandra. Vilket inneburit att sport och musikarrangemang ställts in. Men lite jobbigare är att ta ställning till hur gör man med T-bana, buss och liknande. Men än så länge har smittspårningen i Sverige - där man testar de som varit i kontakt med nu känt smittade och smittsamma - hittat rätt många smittade bland den smittades familj som varit bosatta tillsammans. Men inga fall bland de som suttit i närheten på flyg, tåg etc.

Men vad händer med SHL och framför allt slutspelet?

I princip är det arrangörerna som har ansvaret, men det finns också en möjlighet att regeringen beslutar annorlunda enligt "ordningsstadgan".

Vi får se. Läget går ju inte från vitt till svart inom en sekund så de sista omgångarna av SHL kommer säkert att spelas med publik som vanligt, med undantag av matchen ikväll i Aparenan där man av tradition låter kärntruppen - de tomma stolarna - att bevaka matchen.

Men om spridning och att ökande antal utan egentligen smittrisk (dvs rest utomlands eller träffat sjuka) diagnostiseras finns nog en risk för att slutspelet drabbas. Vi får se.

Hörde att Folkhälsomyndighetens generaldirektör - känd bandyentusiast - påpekade att idrottstillställningar utomhus inte skulle beröras på samma sätt;-)

En variant vore förstås att vi lirar hockeyslutspelet utomhus:-)

TILLÄGG: Fast Trump och ApPea kommer väl snart att förklara att det är FAKE NEWS, bara.
Kommentera