Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2045012


Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Charliejfz: Ser att ni torskar och får 0 poäng tyvärr. Det fina i den kråksången är i alla fall att Bottenlaget tvingas till socialt slutspel; bäst av tre, mot Malmoe eller Läjkers.Hemmafördel i Scandal-i-analium men två matcher av tre KAN Bottenlaget få stryk i.

I slaget om plats 2-5 ligger alltså HV, Ulfven och Röglet "bara" 1 pinnaeefter Apan.

Nu har ju Apjäveln Luleå borta i Delfinen i sista omgången, och då tror jag att vi i Luleå är j-t inställda på att krossa Apa, vilket ger er andra chansen att passera Apa i sista omgången, sedan Apan bara fått en pinne efter att ha torskat på straffar.

Torsdag:

Luleå-Apan
Röglet-Malmö
Trottoaren-HV71
Läjkers-Ulfven

Finns nog goda möjligheter att HV och Röglet eller Ulfven passerar Apskiten. Ser hyggligt ut:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lill-Nisse sätter 2-1 och förbättrar sitt rekord för poäng av junisback i Elitserien SHL men bara 9 sekunder kvar så vi torskar alltså.

Känns OK att ha släppt upp HV med 2-1 när vi har en hel femma borta, och kuligt dessutom att HV hotar passera apjävlarna.

Wallstedt räddar 17/18 skott, en stark SHL-debut alltså.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Charliejfz: Sorry, nu släppte vi in 2-0 för HV. Samtidigt kan jag acceptera det, med en dryg femma borta kan vi acceptera torska eftersom det inte spelar någon roll för oss. Men det ökar ju chansen att HV passerar Apan i sluttabellen. Fixar HV det behövs bara att Röglet eller Ulfven också passerar Ap för att de ska sparkas ut ur CHL.

Och därmed har Wallstedt släppt in sitt första SHL-mål...
Kommentera