Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2045210

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Dembo: Känslig fråga. I skrivande stund tror jag att vi har kapacitet att slå samtliga lag, när vi spelar med bästa möjliga lag, och i bäst av sju borde vi lyckas med det.

Men så har jag tänkt tidigare säsonger när sluspelet börjat och då har vi torskat mot något skitlag, vanligen Bottenlaget som fått "magisk hjälp" ac zebror, samtidigt som de kört på med fulspel/filmningar för att hjälpa zebrorna att "döma".

Så visst vore det roligt om något annat lag tog på sig att sparka Bottenlaget ur slutspelet, varför inte duktiga Röglet som spöat Bottenlaget alla matcher denna säsong.

Hanhsteröret är ju ett lag som varit j-t jobbiga för oss, vårt bogeyteam numera, omöjliga att få kontroll på. irrationella och utan en plan man kan arneta ned utan bara tuta-och-kör. Men de tycks ju ha ballat ur på sistone så kanske hellre dessa Gangsterören?

Men skulle gärna se att Läjkers städar bort Bottnlaget. Läjkers är rätt tydliga i sin spelidé och vi brukar rätt hyggligt kunna hantera dem.

Det lag jag tror skulle bli svårast att möta är Röglet. Mycket skickliga och kan i ett slutspel bli omöjliga att rå på. Visst, senast utmanövrerade vi Röglet säkert, men bottarna kan ha ytterligare ess i bakfickan, Luleåutbildade som de är;-)

Vilka möter ni helst i kvarten; Dembo? Apan, HV, Ulfven eller Röglet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja du väldigt svårt det där samtliga 4 lag har sina styrkor och svagheter Ulven är väl mest intressant publikt(om det nu blir nån publik) om man ser till att det är ett klassiskt hatmöte men väljer nog hellre att möta dom i en eventuell semi så i så fall blir det slantsingling mellan apan och hv då vi haft det hemskt jobbigt mot just röglarna även om vi vann idag hursomhaver blir vi underdogs vilka vi än möter vilket ändå kan vara en viss fördel - trodde innan säsongen att vi skulle vara ett av lagen som fightades om le mat men ju längre den gått så tror jag inte det då vi inte satt något skönspel i år och att det blir tufft 5 i 12 att hitta guldliret
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Så skulle jag också valt om valsystemet hade varit kvar och nu talar väl mycket att ni får möta Örebro eller Malmö då jag tyvärr tror att fisk skärper till sig mot Växjö men osvuret är bäst och med det sagt jag tror INTE att Örebro går om fisk i sista då bottenlaget möter oss hemma och borta har vi varit borta men återigen osvuret är bäst
Kommentera