Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2045313

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det var det jääääääävligaste: MooDoo spöar BurkÖlen borta med 3-4 genom att avgöra i femte perioden.

Förvånande, men imponerande. Den allsvenska finalen tycks vidöppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan tillät inte media att komma in i omklädningsrummet igår.

Skämdes de efter att ha fått stryk av Läjkers?

Nej, själva förklarar de att NHL-lagen och Apan stängt omklädningsrummet för att etablera skydd mot kronviruset SARS-CoV-2. Jodå, i norra Sverige finns ju enstaka rapporterade fall nu, så det låter nödvändigt.

Och som eltifoso påpekade har ju Apan med en fantastisk uppfattning om framtiden redan sedan flera år tagit sitt ansvar för att motverka kronvirusspridning på läktarna genom att på olika sätt se till att de tömts.

Från gårdagens match rapporterar ApPea exempelvis bara 4070 åskådare, samtidigt som Burkölen drog långt mycket mer 15 mil söderut, dit de ssom ville se på hockey i Västerbotten igår vallfärdat. Av de som såg match i Schtan uppskattas det ha varit 70 månniskor, företrädesvis lokaliserade till de båda lagens spelarbås, samt matchsekretariatet. Övriga 4000 utgjordes av tomma stolar.

I Aftontrasan slår den självutnämnde "experten" Vennervall näven i bordet och kräver att slutspelet om Le Cap (Le Mans, enligt sekten) ställs in. Han motiverar sitt förslag med "kronvirusskydd" medan andra tror att han vill skjuta på slutspelet till dess att Djurgårn fått spelet att stämma och värvat lite fler spelare. Grejen är ju den att börjar man ställa in - inte omöjligt, men osannolikt - hamnar man i ett läge där frågan kommer att bli "När ska det då spelas?". Risken är ju den att om tillställningar ställs in närmaste månaden kommer de möjligen inte att kunna spelas närmaste framtiden.

Och när ska då slutspelet 2019-2020 spelas?

Skulle det ställas in antar jag att man får ta placeringarna i serietabellen och dela ut Le Mans till Luleå. Vilket wännärvän knappast insett.
Kommentera